ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

دستور بایدن برای بررسی اثر تحریم‌ها بر مبارزه جهانی با کرونا

دستور بایدن برای بررسی اثر تحریم‌ها بر مبارزه جهانی با کرونا رئیس جمهور جدید آمریکا طی دستوری در زمینه امنیت ملی خواستار بررسی تحریم های آمریکا و تحریم های چندجانبه بر مبارزه جهانی با بیماری همه گیر کرونا شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 23
کد خبر: ۷۴۹۸۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روزنامه وال استریت ژورنال، دولت جو بایدن رئیس جمهور جدید آمریکا قرار است تحریم های اقتصادی موجود را به منظور لغو احتمالی و در راستای کمک به مبارزه ی جهانی با بیماری همه گیر کرونا، بررسی کند. 

 

طبق یک ماده دستوری که بایدن روز دوشنبه در زمینه امنیت ملی صادر کرده است، وزیر امور خارجه، وزیر تجارت و خزانه داری با مشورت وزیر خدمات انسانی و سلامت و آژانس توسعه بین المللی آمریکا تحریم های آمریکا و تحریم های چندجانبه را به این منظور ارزیابی خواهند کرد که آیا این تحریم ها مانع مبارزه با این بیماری می شوند یا نه.


طبق این دستور، مقامات یادشده سپس طبق بررسی های انجام شده توصیه هایی را برای هر گونه تغییری در رویکرد قبلی از طریق مشاور امنیت ملی و هماهنگ کننده پاسخ به بیماری کووید-۱۹ آمریکا به رئیس جمهور اعلام خواهند کرد.

 

بر اساس این گزارش، دستور بایدن برای بررسی اثر تحریم ها بر مبارزه جهانی با بیماری کرونا در پی این مطرح می شود که ایران هم یکی از کشورهای درگیر تحریم های آمریکا در بحبوحه مبارزه با شیوع کرونا بوده است.

 

مقامات دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا که با خروج از توافق هسته ای در سال 2018 تحریم های متعددی بر ایران اعمال کرد، مدعی بودند این تحریم ها مانعی برای تبادلات بشردوستانه از جمله غذا، دارو و تجهیزات پزشکی در دوران کرونا نیستند.
این در حالی است که مقامات ایران گفته اند، به موجب تحریم های آمریکا، در انجام دادن تبادلات مالی برای تهیه دارو و تجهیزات پزشکی در زمان شیوع کرونا با مشکلاتی مواجه بوده اند، چرا که بانک ها و شرکت های خارجی به خاطر ترس از تخطی از تحریم های آمریکا و تنبیه شدن، حاضر به انجام دادن تبادلات مالی با ایران نبوده اند. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار