ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

متحدان دموکراتیک امریکا در عراق

جدایی طلبان اقلیم کردستان پس از برگزاری رفراندوم، با برخورد قاطع دولت مرکزی عراق تحت حمایت حشدالشعبی مواجه شده است و در حل معضلات معیشتی مردم خود ناتوان است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۰۲ دی ۱۳۹۶ - 2017 December 23
کد خبر: ۷۵
به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از روزنامه الصباح، در ناآرامی های اقلیم کردستان عراق که در اعتراض به فساد و اوضاع معیشتی بوجود امده، نیروهای امنیتی دولت اقلیم، 700 تن را بازداشت کرده اند و تلاش دارند که به روند سرکوب ها ادامه دهند.

تظاهرات ضد دولت اقلیم، نزدیک به یک هفته است که ادامه یافته است. نچیروان بارزانی، نخست وزیر اقلیم کردستان در واکنش به این اعتراضات ضمن حفظ وجهه دموکراتیک خود با گفتن این سخن که "برگزاری تظاهرات حق مردم است"، همزمان اعلام کرده که این تظاهرات نوعی "توطئه" است. اقدامات حکومت اربیل تا به امروز نشان از این دارد که به دنبال آن است با "سرکوب" به این ماجرا فیصله دهد.

بنا به گزارش الغدبرس، نیروهای آسایش و پیشمرگه از دو استان نینوی و کرکوک به سوی سلیمانیه و اربیل آمده اند و تاکنون 700 تن از معترضان را بازداشت کرده اند. در میان معترضان حتی برادر نائب رئیس حزب گوران (حزب کردی که به تازگی همپیمانی خود با حزب دموکراتیک بارزانی را پایان داده)، شاسوار عبدالواحد هم به چشم می خورند. به عبارت دیگر دولت اقلیم کردستان که در دید مسئولین امریکایی نمونه ای مطلوب و "دموکراتیک" در منطقه غرب آسیاست، اکنون دست به سرکوبی گسترده ضد معترضان به فساد و شیوه مدیریتی خود زده است. گفتنی است بنا به گفته سروة عبدالواحد، نائب رئیس حزب گوران، هیچ گونه اطلاعی از سرنوشت برادر او که رئیس حرکت "الجیل الجدید" بوده هم، وجود ندارد و مسئولین امنیتی اقلیم از هر گونه پاسخگویی در این رابطه، سر باز می زنند.
ارسال نظر
آخرین اخبار