دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

رئیس‌جمهور: ملت ایران، مردم کردستان عراق را حقیقتا برادران خود می‌دانند

رئیس‌جمهور: ملت ایران، مردم کردستان عراق را حقیقتا برادران خود می‌دانند مسعود پزشکیان در دیدار رئیس اقلیم کردستان عراق اظهار داشت: ما شما را حقیقتاً برادران خود می‌دانیم و بر این باوریم که از رهگذر همکاری و تعامل مشترک، می‌توان اقدامات بزرگ و مؤثری در مسیر رشد و توسعه منطقه به انجام رساند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 18
کد خبر: ۲۷۸۴۸۰
رئیس‌جمهور: ملت ایران، مردم کردستان عراق را حقیقتا برادران خود می‌دانند

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان، ظهر امروز یکشنبه، در دیدار نیچروان بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق، که در حاشیه نشست «مجمع گفت‌وگوی تهران ۲۰۲۵» برگزار شد، با ابراز صمیمیت نسبت به روابط دوجانبه، اظهار داشت: ما شما را حقیقتاً برادران خود می‌دانیم و بر این باوریم که از رهگذر همکاری و تعامل مشترک، می‌توان اقدامات بزرگ و مؤثری در مسیر رشد و توسعه منطقه به انجام رساند.

رئیس جمهور گسترش تبادلات و همکاری‌ها در عرصه‌های مرزی، تجاری، اقتصادی، علمی، فرهنگی و سرمایه‌گذاری را از جمله زمینه‌های مهم همکاری میان جمهوری اسلامی ایران و اقلیم کردستان عراق برشمرد و بر بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها برای تقویت روابط تأکید کرد.

پزشکیان با اشاره به مسائل منطقه‌ای، خاطرنشان کرد: اختلافات قومی و مذهبی، توطئه بدخواهان برای جلوگیری از هم‌افزایی و پیشرفت ملت‌ها و دولت‌های منطقه است و باید با همکاری و تعامل هر چه بیشتر بر این دسیسه‌ها غلبه کنیم.

در این دیدار، آقای نیچروان بارزانی نیز با ابراز خرسندی از دیدار با رئیس‌جمهور کشورمان، اظهار داشت: خاطره شیرین سفر جنابعالی به اقلیم کردستان هنوز در ذهن ما باقی است. پس از آن سفر، شاهد بهبود چشمگیر روابط دوجانبه بودیم. آن سفر نقطه عطفی مهم و اعتمادساز بود و موجب ارتقای روابط ما در تمامی سطوح و زمینه‌ها شد.

رئیس اقلیم کردستان با اشاره به همکاری‌های امنیتی موجود میان طرفین، افزود: در حوزه مسائل امنیتی، تعاملات به‌خوبی در جریان است و با تأکید و پیگیری‌های جنابعالی، به‌زودی نشستی میان استانداران استان‌های مرزی ایران و اقلیم کردستان برگزار خواهد شد. همچنین نقش تسهیل‌گرانه جنابعالی موجب رفع بسیاری از مشکلات مرزی شده است.

نیچروان بارزانی ادامه داد: فرصت‌های فراوانی برای همکاری و تعامل با ایران، به‌ویژه در حوزه تجارت و سرمایه‌گذاری در منطقه اقلیم وجود دارد. در موضوع زائران اربعین نیز، خدمات در سال جاری قطعاً بهتر از سال گذشته خواهد بود./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار