فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند ادعای سنتکام: همچنان به اجرای محاصره دریایی علیه ایران ادامه می‌دهیم محسن رضایی در دیدار با عاصم منیر از تفاهم نامه اسلام آباد و تنگه هرمز گفت/ دبیر شعام: آمریکا باید رفتارش را تغییر دهد کره جنوبی از لغو رزمایش بزرگ با آمریکا خبر داد آمریکا، سوریه را از فهرست کشور‌های حامی تروریسم خارج کرد ادعای جدید نتانیاهو: ایران قصد ترور یکی از اعضای خانواده‌ام را داشت تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران / بسنت جنگ اقتصادی علیه کشور‌های جهان را آغاز کرد ترامپ: تعرفه‌های جدید علیه کانادا در راه است دیدار عاصم منیر با رئیس مجلس/ قالیباف: پیگیر شروط یادداشت تفاهم هستیم سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: نفتکش دشمن سعودی در شمال دریای سرخ هدف قرار گرفت ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران دیدار هیأت اعزامی رهبر انقلاب با رئیس الحشد الشعبی در عراق وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیرو‌های بیگانه است تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد

اردوغان:جزو 4 کشور برتر جهان در تولید پهپاد هستیم

اردوغان:جزو 4 کشور برتر جهان در تولید پهپاد هستیم رئیس جمهور ترکیه روز شنبه گفت که این کشور بین 3 یا 4 کشور برتر جهان در زمینه تولید هواپیماهای بدون سرنشین است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۵ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 23
کد خبر: ۷۵۰۷۰

به گزارش راهبرد معاصر «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه روز شنبه در سخنانی گفت که این کشور جزو 3 یا 4 کشور برتر جهان در زمینه ساخت هواپیماهای بدون سرنشین است.

وی در ادامه سخنانش گفت که ترکیه به کشوری تبدیل شده که نیازهای خود را تامین کرده و نیاز کشورهای همپیمان خود در زمینه وسیله‌های زمینی و دریایی را نیز تامین می‌کند.

رئیس جمهور ترکیه اضافه کرد: «هم اکنون در حال ساخت 6 زیردریایی پیشرفته هستیم و از سال 2022 هر سال یک زیردریایی تحویل خواهیم داد.»

اردوغان گفت که ترکیه یکی از 10 کشور جهان است که به طراحی و ساخت کشتی‌های جنگی خود می‌پردازد.

وی افزود که در حال حاضر پروژه‌های دفاعی این کشور بیش از 700 پروژه بوده این در حالی است که این تعداد در سال 2002 تنها 62 پروژه بوده است.

رئیس جمهور ترکیه تاکید کرد: قدرتمند بودن در زمینه نظامی، اقتصادی و دیپلماسی یک ضرورت بوده و یک انتخاب به شمار نمی‌آید.

اردوغان ادامه داد: ترکیه مجبور است که به بالاترین درجه بازدارندگی برسد و این موضوع برای تضمین امنیت ملی و دفاع از حق دوستانش ضروری است.

تنش‌ها میان ترکیه و کشورهای اروپایی طی ماه‌های پیش افزایش یافته است. در ماه‌های گذشته اقدامات اکتشافی ترکیه در شرق دریایی مدیترانه به تشدید تنش‌ها میان این کشور و کشورهای اروپایی منجر شده است. یونان و قبرس به همراه برخی کشورهای اروپایی می‌گویند که اقدامات ترکیه غیرقانونی و تنش‌آمیز است و به آنکارا درباره تبعات این اقدامات هشدار داده‌اند. ترکیه اما اعلام کرده که این کشور تنها در حال تامین حقوق خود در این دریا و دریاهای سیاه و اژه است.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار