سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

واکنش چمران به اظهارنظر عجیب مجید فراهانی

رئیس سابق شورای شهر تهران به اظهارت عجیب عضو شورای شهر تهران در رابطه با اشتباه احداث بزرگراه امام علی (ع) و نیایش واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۱۰ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 30
کد خبر: ۷۵۱۴

به گزارش راهبرد معاصر ، مهدی چمران با اشاره به نامه مجید فراهانی عضو شورای شهر تهران به شهردار تهران در ارتباط با احداث برخی از بزرگراه‌ها و بوستان‌ها اظهار کرد: در این نامه آمده است که برای ساخت برخی بزرگراه ها همچون نیایش و امام علی (ع) و برخی بوستانها همچون نهج البلاغه و جوانمردان عیناٌ همان اشتباه ساخت جاده و بوستان بر روی "مسیل دروازه قرآن شیراز" تکرار شده است، که این اظهارات بسیار عجیب و غیر منطقی است.

 

وی تصریح کرد: اگر قرار بر این بود که در مسیل‌ها راه و جاده‌ای ساخته نمی‌شد الان تهران باید بیابان باشد، به عنوان مثال خیابان شریعتی در گذشته مسیل بوده، اما نکته‌ای که حائز اهمیت است که در ساخت بزرگراه و بوستان باید فضای لازم برای طبعیت و بارش باران در نظر گرفته شود.

 

چمران گفت: در بزرگراه امام علی (ع) بر خلاف نظر دوستان مسیر لازم برای هدایت آب در نظر گرفته شده و می‌توان به رودخانه ای‌ که در این بزرگراه است، اشاره کرد علاوه بر اینکه در سایر پروژه‌های عمرانی نیز به این موضوع به صورت ویژه توجه شده است.

 

رئیس سابق شورای شهر تهران ادامه داد: حتی در بوستان نهج البلاغه که مدنظر دوستان است نیز با کاشت درخت از بروز سیل و آب گرفتگی جلوگیری می‌شود و در واقع رعایت چنین مواردی نه به دوره مدیریت قالیباف حتی به شهرداران گذشته نیز بر می‌گردد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار