پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

جزئیات شکایت نمایندگان مجلس از ظریف، کلانتری و آخوندی

جزئیات شکایت نمایندگان مجلس از ظریف، کلانتری و آخوندی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس جزئیات شکایت نمایندگان مجلس از ظریف، کلانتری و آخوندی را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 25
کد خبر: ۷۵۲۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، مرتضی محمودوند عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که بحث اعتراضات به صحبت‌های آقای ظریف و اظهارات آقای کلانتری در مورد امام (ره) و موضوع سوم بحث شکایت از آخوندی و اعتراضی که نماینده‌ها نسبت به عملکرد وزیر سابق راه و شهرسازی داشتند، به کجا رسیده است،‌ اظهار داشت: عده‌ای از نمایندگان این امضاءها را جمع کردند و نتیجه آن را به دستگاه قضایی دادند که پیگیری کند.

 

وی افزود: اما اصل موضوع این است که یک مقام رسمی آن هم در جایگاه وزارت خارجه در شرایطی که بهره‌برداری فقط به نفع دشمن است بگوید گِرا دادند، این از آن دست کارهایی است که متاسفانه با نگرش و سطح تفکر خیلی پایین صورت می‌گیرد.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: متاسفانه در دولت قبلی هم از این موارد داشتیم، خاطرم هست بسیاری از سیاستمداران، بسیاری از سرویس‌های امنیتی، روسای نهادهای اطلاعاتی روی موضوع ربایش رئیس‌جمهور در عراق خیلی مورد هجمه وسیع طنز قرار گرفتند، این صحبت آقای ظریف هم از آن دست حرف‌ها است که گرا دادند انگار 4 تا بچه دانش‌آموز هستند با هم لج کردند!

 

محمودوند خاطرنشان کرد: اصلاً این مدل صحبت‌ها در شان نظام جمهوری اسلامی نیست کما اینکه من را یاد رئیس‌جمهوری انداخت که در عراق گفت آمریکایی‌ها می‌خواستند من را بدزدند و این دست صحبت کردن‌ها کار ناشایستی است.

 

وی تصریح کرد: گاهی مسئولان ما بدون اینکه فکر کنند یک مطلبی را بر زبان جاری می‌کنند علیرغم اینکه آقای ظریف واقعاً در حوزه دیپلماسی فرد کاردان و کارشناسی است قطعاً‌ نباید این حرف را می‌زد، جا دارد از او گِله کنم اگر واقعاً‌ موضوعی است باید ما را در جریان می‌گذاشتید البته که من اعتقاد دارم اصلاً امکان ندارد چون اصلاً‌ دسترسی نبوده و فقط شما (وزیر امور خارجه) آن هم با مجوز امنیتی اجازه داشتید با نفراتی در کشور آمریکا ارتباط داشته باشید که خودتان هم متاسفانه آمدید گفتید که نباید می‌گفتید.

 

محمودوند خاطرنشان کرد: اگر بین مسئولان جمهوری اسلامی کسی ارتباط دارد و گزارش به خارج داده، ما هم به عنوان نمایندگان ملت باید بدانیم، حداقل بیایید توضیح بدهید که موضوع آن چه بوده و این فرد که بوده است؟ این حرف واقعاً‌ بچگانه است! آن هم که ما در شرایط حساس و سرنوشت‌ساز برای کشور و ملت هستیم، بحث برجام و آمدن بایدن، بحث رفتن ترامپ، این موضوعات را با چه هدفی این گفته است؟ یعنی این صحبت کدام مشکل جمهوری اسلامی را حل خواهد کرد؟

 

وی در خاتمه خاطرنشان کرد: هر سه موضوعی شکایتی که مطرح شد به قوه قضاییه ارسال شده است.

 

محمد جواد ظریف اخیرا در گفت وگویی مدعی شده بود: بعضی دوستان می روند و به امریکا «گرا» می دهند که با ما بهتر می توانید کار کنید. من کسی را متهم نمی کنم، ولی می دانم و خبرش را بهم می دهند که گفته اند اینها در قدرت نمی مانند و قدرت اینها چند روزه است./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده