کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟  
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی خبر داد

رسیدگی فوری تعزیرات به گزارشی در مورد عرضه مرغ ۲۴ هزارتومانی

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از اعزام گشت مشترک پس از انتشار خبری در مورد عرضه مرغ ۲۴ هزار تومانی در یک فروشگاه و عرضه محموله مرغ موجود به قیمت مصوب خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۴ - ۱۰ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 30
کد خبر: ۷۵۲۳
به گزارش  راهبرد معاصر ، سیدیاسر رایگانی در مورد خبری مبنی بر عرضه مرغ ۲۴ هزار تومانی در یک فروشگاه زنجیره‌ای اظهار کرد: بلافاصله با انتشار این خبر، گشت مشترک تعزیرات حکومتی به فروشگاه مذکور مراجعه کردند و مشخص شد مرغ موجود در این فروشگاه مرغ سبز است و به قیمت ۲۱ هزار تومان عرضه می‌شود که بلافاصله پس از بررسی فاکتورهای خرید قیمت این محموله مرغ به ۱۳ هزار تومان کاهش یافت و بین مردم عرضه شد.
وی افزود: همچنین گشت تعزیرات تهران، در خیابان ناطقی در محله امام حسین (ع) موفق به کشف محموله ۷ تنی مرغ شد که این مرغ‌ها نیز به قیمت مصوب بین مردم توزیع شد.
ارسال نظر