وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

اسکای نیوز: بایدن از طریق اروپا به دنبال گفت‌وگوی مستقیم با ایران است

شبکه اسکای نیوز عربی به نقل از منابعی در وزارت دفاع آمریکا از طرح دولت جدید این کشور برای گفت‌و‌گوی مستقیم با تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۷ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 25
کد خبر: ۷۵۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر خبرنگار شبکه «اسکای نیوز عربی»، عصر امروز (دوشنبه)، به نقل از منابعی در پنتاگون از طرح جدید دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران خبر داد.

اسکای نیوز به نقل از منابع یادشده در این خصوص نوشت: «دولت بایدن از طریق میانجی‌های اروپایی ابتکاری به راه خواهد انداخت برای گفت‌و‌گوی مستقیم با تهران».

این گزارش در حالی منتشر شده است که روز گذشته نیز کاخ سفید اعلام کرد که جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌و‌گویی تلفنی با «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس در خصوص مسائل مرتبط با ایران، روسیه و چین گفت‌و‌گو کرده است.

پیشتر، جو بایدن در زمان رقابت‌ انتخاباتی با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفته بود که قصد دارد در صورت بازگشت ایران به پایبندی کامل به برجام، آمریکا را به توافق هسته‌ای بازگرداند.

با این حال، او در اظهاراتی مبهم گفته این مسئله را مبنایی برای آغاز مذاکراتی جدید بر سر «قوی‌تر و طولانی‌تر کردن» برجام قرار خواهد داد.

«آنتونی بلینکن»، گزینه پینشهادی بایدن برای تصدی سمت وزیر خارجه آمریکا هم در جلسه استماع مجلس سنا برای تأیید صلاحیت خود تصریح کرد دولت بایدن قصد دارد بازگشت به برجام را «سکویی» برای تقویت و تمدید برجام و پرداختن به سایر حوزه‌های مختلف با ایران قرار دهد. 

جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده هیچ گونه پیش‌شرطی را برای بازگشت آمریکا به برجام نخواهد پذیرفت.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار