نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

ممنوعیت تردد بین استانی برای تعطیلات ۲۲ بهمن+ جزئیات

ممنوعیت تردد بین استانی برای تعطیلات ۲۲ بهمن+ جزئیات سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پیشنهاد ممنوعیت تردد بین استانی برای تعطیلات ۲۲ بهمن به کمیته امنیتی اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا ارائه شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 26
کد خبر: ۷۵۳۵۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص ادامه روند محدودیت‌های کرونایی پایتخت با توجه به کاهش آمار در گذشتگان و موارد ابتلا در یک ماه اخیر گفت: در حال حاضر منع تردد شبانه از ساعت ۲۱ تا ۴ بامداد برای جلوگیری از برگزاری دورهمی‌های خانوادگی در شهر‌های با وضعیت نارنجی، زرد و آبی اجرا می‌شود.

 

وی افزود: برای محدودیت‌های تردد بین شهری نیز با توجه به نگرانی‌ها در زمینه وضعیت شهر‌های مختلف، پیشنهاداتی داده شده و در حال بررسی در کمیته امنیتی و اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا است و پس از بررسی به ستاد ملی ارائه شده و در صورت تصویب در ستاد ملی، اعلام خواهد شد.

 

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به اینکه همچنان وضعیت تهران زرد و متمایل به نارنجی است و منع تردد شبانه نیز به قوت خودش باقی است، متذکر شد: ضمنا پیشنهاد ممنوعیت تردد بین استانی برای تعطیلات ۲۲ بهمن نیز به کمیته امنیتی اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا ارائه شده است.

 

وی اظهار کرد: همچنان توصیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مردم عزیز کشورمان این است که از حضور در تجمع‌ها و دورهمی‌های خانوادگی پرهیز کرده و در زمینه اجرای پروتکل‌های بهداشتی، فاصله گذاری فیزیکی و استفاده از ماسک نهایت همکاری و همراهی را داشته باشند. ویروس کرونا همچنان وجود دارد و ضعیف نشده است و باید همکاری مناسبی که در دو ماه اخیر شکل گرفته تداوم پیدا کند.
منبع:میزان

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
بهزاد محمدپور
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۵
0
0
آیا محدودیت منع تردد بین استانی بهمن 99 فقط شبانه می‌باشد ؟؟؟؟
پرطرفدارترین اخبار