سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

استثناهای آلمان در صادرات تسلیحات فرانسه به ریاض

دولت آلمان با توجه به همکاری نزدیک با فرانسه در زمینه امور دفاعی و تسلیحاتی، برای پاریس استثناهایی در مورد ممنوعیت صادرات تسلیحات به عربستان قائل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۱۰ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 30
کد خبر: ۷۵۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ آلمان در ممنوعیت صادرات تسلیحات به عربستان سعودی  برای فرانسه به عنوان نزدیک‌ترین هم‌پیمان خود استثناهایی در نظر گرفته است.

 

رسانه آلمانی فونکه مدین گروپه با اعلام این خبر نوشت که فرانسه و آلمان در بسیاری از پروژه‌های دفاعی با هم همکاری دارند و اگر چه دولت آنگلا مرکل صدراعظم آلمان پنجشنبه گذشته با تمدید شش ماهه ممنوعیت صادرات تسلیحاتی به عربستان موافقت کرده‌ اما در عین حال موارد استثنائی را هم برای قرارداد‌هایی که امضا شده‌اند، در نظر گرفته‌ است. در این میان استثناهای مربوط به فرانسه بیشتر از بقیه است.

 

دولت آلمان تاکنون به این خبر واکنش نشان نداده است. پیشتر سفیر فرانسه در آلمان با اشاره به سیاست صادرات تسلیحاتی آلمان گفته بود که  شمار شرکت‌هایی که می‌خواهند بدون این کشور فعالیت کنند در حال افزایش است.

 

در پی اعمال ممنوعیت صادرات تسلیحات به عربستان به دنبال قتل «جمال خاشقچی» روزنامه‌نگار منتقد سعودی، کشورهای اروپایی از آلمان انتقاد کرده‌اند و عملکرد دولت این کشور را به دلیل ضرر چندین میلیونی کنسرسیوم‌های اروپایی که آلمان هم شامل آنها می‌شود، زیر سوال برده‌اند.

 

این در حالی است که دولت آلمان در طول یک‌سال نخست فعالیت خود، حدود ۴۰۰ میلیون یورو به ائتلاف سعودی تسلیحات فروخته است.

 

آلمان نوامبر گذشته اعلام کرد که مجوز صادرات تسلیحاتی به عربستان سعودی را در پی قتل «جمال خاشقچی» روزنامه‌نگار منتقد سعودی تائید نخواهد کرد. برلین به صورت رسمی توافق‌های قبلی را ممنوع نکرد اما از بخش صنعت خواست تا از انتقال تسلیحات بیشتر به سعودی‌ها خودداری کنند. اواخر وقت پنجشنبه گذشته هم برلین بار دیگر ممنوعیت صادرات سلاح به عربستان سعودی را برای مدت شش ماه دیگر تمدید کرد.

 

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار