دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

ظریف:آمریکا باید اشتباه خود را جبران کند؛ آنگاه ایران پاسخ خواهد داد

ظریف:آمریکا باید اشتباه خود را جبران کند؛ آنگاه ایران پاسخ خواهد داد محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران به خروج آمریکا از برجام اشاره کرد و افزود که ایالات متحده باید اشتباه خود را جبران کند، آن زمان است که ایران پاسخ خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۳ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 26
کد خبر: ۷۵۴۰۵

به گزارش راهبرد معاصر ظریف با انتشار پیامی در صفحه توئیتر خود نوشت: این آمریکا بود که بدون هیچ دلیلی توافق را ترک کرد. این کشور باید اشتباه خود را جبران کند؛ آنگاه ایران پاسخ خواهد داد.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی با طرح این پرسش که "چرا ایران باید ابتدا حسن نیت خود را نشان دهد؟"، تشریح کرد: ایران کشوری است که محکم ایستاد و بر ۴ سال تروریسم اقتصادی بیرحمانه آمریکا که در نقض برجام و قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل اعمال شده بود فائق آمد.

ظریف بعدازظهر امروز در نشست مطبوعاتی مشترک با سرگئی لاوروف همتای روس خود گفته بود که ایران به عمل پاسخ می دهد و نه به حرف.

وی ادامه داد: آنچه که از دولت جدید ایالت متحده شنیده ایم، بیشتر در حد صحبت و اعلام موضع بوده اما ما به عمل پاسخ خواهیم داد. هر زمان که آمریکا تحریم های غیرقانونی را که برخلاف برجام و بر خلاف قطعنامه ۲۲۳۱ علیه ایران اعمال کرده و کشورهای قانون مدار را با تحریم ها مجازات کرده است، متوقف کند، ایران هم آمادگی دارد به نحو مناسب پاسخ دهد .

ظریف با بیان این که ایران بر عکس واشنگتن به مفاد برجام پایبند بوده اما دولت واشنگتن حتی در دوره دولت اوباما به تعهداتش پایبند نبوده است، گفت: دولت جدید آمریکا تاکنون فقط حرف زده و عمل نکرده است و طبق بیانات رهبر معظم انقلاب در صورت لغو تحریم ها، می توان به برجام بازگشت.

ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار