دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

بایدن:آمریکا به شدت با نابرابری و بی عدالتی روبه‌رو است

رئیس جمهور آمریکا به وجود نابرابری، بی عدالتی و تبعیض نژاد گسترده در این کشور اذعان و بر ضرورت اصلاح آن تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۵ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 27
کد خبر: ۷۵۴۳۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از الجزیره، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا به وجود نابرابری و بی عدالتی عمیق در این کشور اذعان کرد.

جوبایدن در مراسم امضای بخشنامه ای در مورد اصلاح رویکرد نژادپرستانه در آمریکا گفت: باید با نژادپرستی و دیدگاه برتری نژاد سفید مقابله کنیم؛ اکنون زمان عمل فرا رسیده است.

رئیس جمهور آمریکا افزود: آمریکا به شدت با نابرابری و بی عدالتی روبه‌رو است. بخشنامه ای را صادر کردم که برابری در تمام مؤسسات فدرالی را تقویت می کند.

بایدن تصریح کرد: دولت باید دیدگاه خود در مورد برابری نژادی را تغییر دهد؛ فقط اصلاحات جنایی برای این مسئله کافی نیست. به دستگاه های حکومتی دستور دادم تا برای مقابله با انزجار طلبی از خارجی‌ها و جنایت های ناشی از آن تلاش کند.

وی افزود: مرگ جورج فلوید ده ها میلیون آمریکایی را هوشیار کرد و نگاه بسیاری را تغییر داد. آمریکایی های با اصالت آفریقایی و آمریکایی لاتین بیشتر از همه از تبعیض رنج می برند. باید با نژادپرستی در کشورمان مقابله و برابری را برقرار کنیم.

جو بایدن گفت: باید به امکان داشتن موفقیت برای همه و اینکه موفقیت برخی به معنای شکست دیگری نیست، ایمان بیاوریم. آمریکا نیازمند اصلاح سیستم عدالتی خود است. به وزارت دادگستری دستور داده ام تا با تعصب و نژادپرستی مقابله کند.

رئیس جمهور آمریکا در پایان بخشنامه ای را امضا کرد تا طبق آن برابری در مؤسسات فدرالی تقویت و ساختار نظام زندان ها و بازداشتگاه ها در این کشور اصلاح شود.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار