غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

ترامپ تهدید کرد لایحه دفاعی کنگره را وتو می‌کند

رئیس جمهور آمریکا تهدید کرد اگر ماده قانونی مربوط به شرکت‌های تکنولوژی به لایحه اختیارات دفاع ملی کنگره افزوده نشود بدون، چون و چرا آن را وتو خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 02
کد خبر: ۶۸۹۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا تهدید کرد اگر بخش مورد نظرش به لایحه دفاعی کنگره افزوده نشود آن را وتو خواهد کرد.

 

ترامپ در پیامی توییتری نوشت: «ماده ۲۳۰ که هدیه آمریکا به شرکت‌های بزرگ تکنولوژی برای محافظت در برابر مسئولیت محسوب می‌شود، تهدیدی جدی برای امنیت ملی و صحت انتخابات ما است. اگر اجازه دهیم [این ماده]پابرجا بماند کشورمان هرگز نمی‌تواند امن و ایمن باشد».

 

رئیس جمهور آمریکا افزود: «بنابراین، اگر این ماده ۲۳۰ بسیار خطرناک و غیرعادلانه به طور کامل و تحت قانون اختیارات دفاع ملی فسخ نشود، مجبور خواهم شد بدون، چون و چرا لایحه آن را هنگامی که به این میز بسیار زیبا و پابرجا برسد، وتو کنم. همین حالا آمریکا را پس بگیرید. متشکرم!»

 

قانون اختیارات دفاع ملی یکی از مهمترین قوانین آمریکا است که هر سال لایحه مربوط به آن هر سال تمدید می‌شود و سیاست‌های کلی دفاعی این کشور را تعیین می‌کند.

 

ترامپ پیش از این نیز به خاطر تمهیدات قرار گرفته در این لایحه برای حذف اسامی فرماندهان کنفدراسیون در جنگ داخلی آمریکا، تهدید کرده بود آن را وتو می‌کند. حذف اسامی این فرماندهان از سردر پادگان‌های آمریکا یکی از پیامد‌های اعتراضات گسترده علیه نژادپرستی در این کشور بود.

 

پیام‌های ترامپ در توییتر پس از شکست وی در انتخابات و مطرح کردن ادعای تقلب در آن، توسط این شرکت پیام‌رسان برچسب خورده‌اند. همچنین توییتر حساب کاربری برخی نزدیکان ترامپ را مسدود کرده است. به همین دلیل رئیس جمهور آمریکا خواستار فسخ ماده ۲۳۰ قانون اساسی شده است.

 

طبق ماده ۲۳۰ قانون اساسی آمریکا، شرکت‌هایی نظیر فیسبوک و توییتر می‌توانند محتوای مجرمانه، حاوی دروغ پراکنی و پیام‌های تهدیدآمیز و دارای مظمون تروریستی را حذف کنند.

 

با این حال ترامپ معتقد است این شرکت‌ها «ناشر» محسوب نمی‌شوند و فقط «بستری» برای اشتراک‌گذاری عقاید افراد هستند و بنابراین حق ندارند در محتوای منتشر شده دخل و تصرف کنند.

 

به عقیده ترامپ، شرکت‌های بزرگ تکنولوژی نظیر توییتر، با سوء استفاده از این قانون، اظهارات وی درباره تقلب در انتخابات و تلاش او برای مقابله با «رسانه‌های اخبار جعلی» را سانسور می‌کند.
منبع: خبرگزاری فارس

ارسال نظر