«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

حمله رژیم صهیونیستی به مناطق غیرنظامی در نوار غزه

یک روز پس از آنکه تک‌تیراندازهای ارتش رژیم صهیونیستی چهار فلسطینی شرکت‌کننده در راهپیمایی «روز زمین» را به شهادت رساندند، تانک‌های این رژیم هم مناطق مسکونی در مرکز غزه را هدف قرار داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 31
کد خبر: ۷۵۶۷

به گزارش راهبرد معاصر ، تانک‌های ارتش رژیم صهیونیستی که در روزهای اخیر در نزدیکی حصار مرزی نوار غزه مستقر شده‌اند، بامداد یکشنبه (امروز) چندین نقطه از این منطقه پرجمعیت فلسطینی‌نشین را هدف حمله قرار دادند.

 

حمله امروز به مناطق غیرنظامی در نوار غزه یک روز پس از آن صورت گرفته است که نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در تیراندازی مستقیم به سوی شرکت‌کنندگان در راهپیمایی «روز زمین» در نوار غزه دستکم چهار فلسطینی را به شهادت رسانده و ده‌ها تن را زخمی کردند.

 

ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای در مورد حملات روز یکشنبه مدعی شده است که تانک‌های این رژیم «چند موضع متعلق به حماس» را هدف قرار داده‌اند. صهیونیست‌ها ساعتی پیش از این حمله، ادعا کرده بودند که پنج فروند راکت از نوار غزه به سمت شهرک‌های صهیونیست‌نشین شلیک شده است.

 

خبرگزاری فلسطینی «شهاب» گزارش داده است که تانک‌های رژیم صهیونیستی چند نقطه در شهر «دیر البلح» واقع در مرکز نوار غزه را هدف قرار داده‌اند. در مورد تعداد شهدا یا زخمی‌های احتمالی ناشی از این حمله هنوز خبر رسمی منتشر نشده است.

پایگاه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» هم حمله تانک‌های این رژیم به غزه را «محدود» توصیف کرده و مدعی شده است که تل‌آویو نمی‌خواهد در آستانه انتخابات پارلمانی شاهد تشدید تنش در غزه باشد.

 

راهپیمایی روز گذشته نوار غزه که همزمان با روز جهانی زمین برگزار شد، ادامه راهپیمایی‌های هفتگی است که از ۱۰ فروردین سال گذشته در اعتراض به غصب اراضی فلسطینی‌ها در نوار غزه آغاز شد.

 

بنا بر اعلام وزارت بهداشت فلسطین، از سال گذشته تاکنون تنها در جریان همین اعتراضات، ۲۶۶ فلسطینی، از جمله ۵۰ کودک، به شهادت رسیده‌ و بیش از سی هزار نفر نیز مجروح شده‌اند.

 

سازمان عفو بین‌الملل سال گذشته میلادی با اشاره به حملات مرگبار تک‌تیراندازهای ارتش رژیم صهیونیستی به معترضان فلسطینی، ادامه این روند را «جنایت جنگی» توصیف کرده است. بر اساس این گزارش، این حملات علاوه بر بر جای گذاشتن ده‌ها شهید، موجب نقص عضو دائمی صدها فلسطینی دیگر شده است.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار