غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

گفت‌وگوی مک‌کنری با بنی گانتز درباره ایران

فرمانده تروریست‌های سنتکام و وزیر جنگ رژیم صهیونیستی درخصوص آنچه که تهدید ایران خوانده شد به گفت‌وگو پرداختند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 29
کد خبر: ۷۵۶۹۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از اورشلیم پست، کنت مک‌کنزی، فرمانده ترویست‌های سنتکام روز جمعه در دیداری با بنی گانتز، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به گفت‌وگو درخصوص اولویت‌های دفاعی و چالش‌های مشترک میان هر دو ارتش از جمله تهدیدات منطقه‌ای که به ادعای آن‌ها عمده آن ایران بوده، پرداخته است.

به گزارش ایسنا، اورشلیم پست چندی پیش در خبری مدعی شده بود که کنت مک‌کنزی، فرمانده نیروهای تروریست‌ سنتکام در پی افزایش آنچه که "ستیزه‌جویی‌های ایران" خواند سفری به تل‌آویو خواهد داشت.

به نوشته اورشلیم پست، رژیم صهیونیستی گفت‌وگوهایی را با دولت بایدن در خصوص ایران آغاز کرده و  پیش از این میر بن شبات، مشاور امنیت داخلی این رژیم گفت‌وگویی با همتای آمریکایی خود، جیک سالیوان داشته است.

اخیرا نیز بحث استقرار سامانه های دفاع هوایی گنبد آهنین رژیم صهیونیستی در پایگاه‌های آمریکا در کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس مطرح شده است.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر