اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

حذف شرط فیش حقوقی برای استخدام معلمان

حذف شرط فیش حقوقی برای استخدام معلمان معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش از حذف شرط داشتن فیش حقوقی و سند مالی برای استخدام معلمان حق التدریس و مربیان پیش دبستانی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 30
کد خبر: ۷۵۸۴۳

به گزارش راهبرد معاصر حذف شرط فیش حقوقی برای استخدام معلمان آقای قاسم احمدی لاشکی در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما گفت: با اصلاح شیوه نامه استخدام، شرط داشتن فیش حقوقی برای استخدام معلمان حذف و دریافت اسناد فرهنگیان برای استخدام به ادارات آموزش و پرورش استان‌ها واگذار شده است.

وی گفت: با تایید کارگروه ۸ نفره از مدیران آموزش و پرورش استان و گزینش منطقه، این دسته از معلمان می‌توانند استخدام آموزش و پرورش شوند.

معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش افزود: خیلی از معلمان حق التدریس و مربیان پیش دبستانی دهه ۷۰ تا ۸۰ هیچ سند مالی برای دریافت حقوق از آموزش و پرورش ندارند و برای استخدام با مشکل روبرو شده اند.

آقای احمدی لاشکی گفت: امسال ۲۵ هزار معلم حق التدریس و مربیان پیش دبستانی و نیرو‌های خدماتی به استخدام آموزش و پرورش در خواهند آمد.

وی افزود: براساس بودجه سال ۱۴۰۰، آموزش و پرورش موظف به فروش بخشی از اموال مازاد خود برای پرداخت مطالبات معلمان شده است که البته این قانون در بودجه سال ۹۹ هم بود، اما تاکنون ریالی از فروش اموال مازاد برای پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان در نظر گرفته نشده است.

عصر ایران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار