دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

حذف شرط فیش حقوقی برای استخدام معلمان

معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش از حذف شرط داشتن فیش حقوقی و سند مالی برای استخدام معلمان حق التدریس و مربیان پیش دبستانی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 30
کد خبر: ۷۵۸۴۳

به گزارش راهبرد معاصر حذف شرط فیش حقوقی برای استخدام معلمان آقای قاسم احمدی لاشکی در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما گفت: با اصلاح شیوه نامه استخدام، شرط داشتن فیش حقوقی برای استخدام معلمان حذف و دریافت اسناد فرهنگیان برای استخدام به ادارات آموزش و پرورش استان‌ها واگذار شده است.

وی گفت: با تایید کارگروه ۸ نفره از مدیران آموزش و پرورش استان و گزینش منطقه، این دسته از معلمان می‌توانند استخدام آموزش و پرورش شوند.

معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش افزود: خیلی از معلمان حق التدریس و مربیان پیش دبستانی دهه ۷۰ تا ۸۰ هیچ سند مالی برای دریافت حقوق از آموزش و پرورش ندارند و برای استخدام با مشکل روبرو شده اند.

آقای احمدی لاشکی گفت: امسال ۲۵ هزار معلم حق التدریس و مربیان پیش دبستانی و نیرو‌های خدماتی به استخدام آموزش و پرورش در خواهند آمد.

وی افزود: براساس بودجه سال ۱۴۰۰، آموزش و پرورش موظف به فروش بخشی از اموال مازاد خود برای پرداخت مطالبات معلمان شده است که البته این قانون در بودجه سال ۹۹ هم بود، اما تاکنون ریالی از فروش اموال مازاد برای پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان در نظر گرفته نشده است.

عصر ایران

ارسال نظر
آخرین اخبار