قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد
در پی انتقام افشای قتل «خاشقچی»

سعودی‌ها تلفن مالک واشنگتن‌پست را هک کردند

مشاور امنیتی مالک روزنامه «واشنگتن‌پست» می‌گوید سعودی‌ها عامل هک تلفن همراه و انتشار اطلاعات خصوصی «جف بیزوس» بوده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۲ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 31
کد خبر: ۷۵۸۵
به گزارش  راهبرد معاصر ، مشاور امنیتی «جف بِیزوس» مدیر شرکت تجارت الکترونیک «آمازون» و روزنامه «واشنگتن‌پست» روز یکشنبه (امروز) با انتشار یادداشتی تصریح کرد که نتیجه تحقیقات نشان می‌دهد که سعودی‌ها عامل هک تلفن همراه بیزوس و انتشار اطلاعات شخصی او بوده‌اند و با این کار تلاش کرده‌اند تا واشنگتن‌پست را از پوشش خبری پرونده قتل «جمال خاشقچی» روزنامه‌نگار منتقد عربستانی، بازدارند.

«گاوین د بکر» مشاور امنیتی ثروتمندترین فرد جهان در یادداشتی که در پایگاه «دیلی بیست» منتشر کرده، با اشاره به تلاش ریاض برای پایان دادن به پوشش رسانه‌ای قتل خاشقچی، نوشته است: «تحقیقات ما و چند کارشناس، با قطعیت بالا به این جمع‌بندی رسید که سعودی‌ها به تلفن بیزوس و اطلاعات شخصی او دسترسی پیدا کرده‌اند.»

مهر ماه سال گذشته خاشقچی که زمانی از مشاوران خاندان سعودی بود اما با روی کار آمدن «محمد بن سلمان» به عنوان ولی‌عهد سعودی به منتقد سیاست‌های او بدل شده و به تبعید خودخواسته رفته بود، برای انجام کارهای اداری مربوط به ازدواجش وارد کنسولگری عربستان سعودی در استانبول شد، اما دیگر هرگز زنده از این ساختمان خارج نشد. تحقیقات در این مورد، نشان داد که یک تیم ترور اعزامی از ریاض، وی را به قتل رسانده و تکه تکه کرده است.

از آنجا که خاشقچی ستون‌نویس روزنامه واشنگتن‌پست هم بود، خبر قتل وی با پوشش گسترده در این روزنامه همراه شد. در پی این رویکرد انتقادی واشنگتن‌پست علیه ریاض، سعودی‌ها ابتدا بایکوت آمازون به عنوان مالک این روزنامه را خواستار شدند. چندی بعد بیزوس به صورت ناگهانی اعلام کرد که در حال جدایی از همسرش است و تنها یک روز بعد نشریه «نشنال اینکوایرر» که رابطه مالی نزدیکی با سعودی‌ها دارد، متن پیامک‌های ارسالی بیزوس به «لوران سانچز» مجری سابق شبکه تلویزیونی لس‌آنجلس را منتشر کرد و مشخص شد که دلیل جدایی بیزوس و همسرش افشای رابطه جنسی او با این مجری بوده است.
نهایتا بیزوس با انتشار یادداشتی سعودی‌ها و شخص «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی را به تلاش برای انتقام‌گیری از او به دلیل پوشش قتل خاشقچی متهم کرد و وعده داد که در این مورد تحقیق می‌کند.

به گفته د بکر، نتیجه این تحقیقات مشخص کرده که سعودی‌ها در پشت پرده هک تلفن همراه بیزوس و انتقال اطلاعات به نشنال اینکوایرر قرار داشته‌اند. تیم امنیتی بیزوس نتیجه این تحقیقات را در اختیار مراجع قضایی قرار داده است.

سفارت عربستان سعودی در واشنگتن تاکنون از اظهار نظر در مورد ادعای د بکر خودداری کرده است.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار