منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری

بورس در روزهای آینده نزولی می‌شود؟

بورس در روزهای آینده نزولی می‌شود؟ شاخص بورس اگر چه امروز با رشدی ۰٫۳ درصدی به کار خود پایان داد اما با قرار گرفتن شاخص در روند نزولی، سهامداران مجددا نسبت به افت بیشتر در روزهای آینده نگران شدند. آیا آخرین اخبار هم سیگنال نزولی به بورس می‌دهند؟ در این گزارش آخرین اخبار مهم برای سهامداران را بخوانید:
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 31
کد خبر: ۷۵۹۴۱

به گزارش راهبرد معاصر شاخص بورس اگر چه امروز با رشدی ۰٫۳ درصدی به کار خود پایان داد اما با قرار گرفتن شاخص در روند نزولی، سهامداران مجددا نسبت به افت بیشتر در روزهای آینده نگران شدند. آیا آخرین اخبار هم سیگنال نزولی به بورس می‌دهند؟ در این گزارش آخرین اخبار مهم برای سهامداران را بخوانید:

ـ برآوردها از صادرات یک میلیون بشکه‌ای نفت ایران در پایان ۲۰۲۰ خبر می دهند. در ماه ژانویه هم سومین افزایش تولید بزرگِ اوپک به کشورمان اختصاص داشت و شرکت‌های رصد نفتکش‌های نفتی، از ادامه افزایش صادرات نفت ایران در یک ماه ۲۰۲۱ خبر دادند.

ـ درحالی که خودروسازان کشور بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی و زیان تولید دارند، روز گذشته پس از حضور رئیس کل بانک مرکزی در ایران‌خودرو، اعلام شد که قرار است ۱۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات جدید به آنها داده شود.

ـ اعضای کمیسیون تلفیق بودجه برای نخستین‌بار در قالب بودجه یکساله کشور جهت سال ۱۴۰۰ به طرحی رأی مثبت داده‌اند که قرار است سالانه دو میلیون تن گاز مایع به سبد سوخت خودروهای کشور افزوده و جایگزین بنزین و گازوئیل شود. بر اساس برآوردها این طرح زیانی بالغ بر ۵۶ هزار میلیارد تومان به خزانه دولت وارد می‌‌کند.

ـ بیژن زنگنه، وزیر نفت کشورمان اعلام کرد که ذخایر نفتی ایران در حال حاضر نسبت به قبل از انقلاب ۲ برابر شده است. این در حالی است که در این ۴۰ سال بیش از ۳۵ هزار میلیارد بشکه از این ذخایر برداشت شده است.

ـ رئیس جمهوری با بیان اینکه در امر واگذاری و خصوصی‌سازی اصل بر رعایت دقیق، روشن و شفاف قانون است، گفت: هدف اصلی واگذاری‌ها را در کنار رفع تصدی‌گری دولت از بنگاه‌داری و مالکیت اموال مازاد، به وجود آوردن بخش خصوصی واقعی و حقیقی دانست.

ـ معاون وزیر ارتباطات در توئیتر خود از ارزان شدن ۲۵ درصدی پهنای باند اینترنت زیرساخت خبر داد.

ـ رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی درباره ورود واکسن کوبایی به ایران توضیحاتی داد.

ـ وزیر نفت با بیان اینکه وضع بورس انرژی و روند کار در آن مطلوب است، گفت: جهش دوم صنعت پتروشیمی در حال تکمیل است و جهش سوم نیز تا سال ۱۴۰۴ تکمیل می‌شود و صنعت پتروشیمی در دوران تحریم از نظر ارزآوری بسیار به کشور کمک کرد.

ـ به گفته وزیر اقتصاد، قرار است تا چهارشنبه جاری، پذیره‌نویسی یک شرکت حدود ۱۵۰ هزار میلیارد تومانی در بورس انجام شود.

ـ ابتدای هفته جاری  ولید هلالات، کارشناس بازار سرمایه ددر گفتگو با تجارت‌نیوز گفته بود: به نظر می‌رسد ظرفیت ریزش بورس پر شده است و بازار تمایل چندانی برای ریزش ندارد. از طرف دیگر، تغییر رئیس سازمان بورس امیدواری جدیدی در بازار ایجاد کرده و سهامداران امیدوار شده‌اند که نگاه دولت به بورس تغییر کرده و برخلاف چند ماه گذشته، دولت تمایل به حمایت از بازار سرمایه دارد.

تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار