کرملین: هیچ تضمین امنیتی برای اوکراین با روسیه هماهنگ نشده است ترامپ مدعی شد: با ایرانی‌ها در تماس هستم باکو: اجازه نمی‌دهیم از آسمان و خاک خود برای حمله به ایران استفاده شود احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران

درخواست ۴۵۶ سازمان عربی از اتحادیه عرب؛ جنگ در یمن را متوقف کنید

صدها سازمان و انجمن مدنی برخی کشورهای عربی با ارسال یادداشت‌نامه‌ای به اتحادیه عرب، بر ضرورت تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ یمن و فاجعه انسانی در این کشور تأکید کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 31
کد خبر: ۷۵۹۷
به گزارش  راهبرد معاصر  به نقل از القدس العربی، مرکز آزادی مطبوعات در تونس، روز گذشته در یادداشت‌نامه‌ای به اتحادیه عرب، خواستار توقف جنگ در یمن و پایان دادن به فاجعه انسانی در این کشور شدند.

این یادداشت‌نامه، که به امضای 456 تا از نهادها و انجمن‌های مدنی تونس و 10 کشور عربی رسیده، به وزارت خارجه تونس ارسال شده است؛ کشوری که سی‌امین نشست اتحادیه عرب را امروز- یکشنبه- سازماندهی می‌کند.
این یادداشت‌نامه با عنوان «اعلامیه تونس برای توقف جنگ و تجاوز، پایان دادن به محاصره و برقراری صلح» است که مرکز آزادی مطبوعات تونس آن را طی کنفرانسی که ماه فوریه گذشته برای «بررسی اوضاع وخیم انسانی در یمن در نتیجه جنگ، محاصره و ویرانی» تشکیل داد، منعقد کرد.

نهادها و انجمن‌های مدنیِ امضاکننده این یادداشت‌نامه، بر پایان دادن به محاصره یمن و فرودگاه صنعا و اجازه ورود فوری و بی‌قید و شرط کمک‌های انسان‌دوستانه به این کشور جنگ‌زده تأکید کرده‌اند.

یادداشت‌نامه مذکور همچنین خواستار اجرای توافق استکهلم شده است که طی آن اسرای جنگ باید آزاد و سرنوشت مفقودان مشخص شوند و سازمان ملل کمیته تحقیقات درباره جنایات جنگی در یمن تشکیل دهد.

سازمان‌ها و انجمن‌هایی، که این یادداشت‌نامه را امضا کرده‌اند از 10 کشور عربی شامل تونس، مغرب، الجزائر، مصر، سودان، اردن، عراق، فلسطین، لبنان و یمن هستند.
ارسال نظر