سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

قالیباف: از ۱۰ روز قبل رئیس جمهور را به مجلس دعوت کردم، اما اجابت نکرد

قالیباف: از ۱۰ روز قبل رئیس جمهور را به مجلس دعوت کردم، اما اجابت نکرد رئیس مجلس گفت: از ۱۰ روز قبل نامه کتبی نوشتم و از رئیس‌جمهور به طور رسمی دعوت کرد؛ رئیس جمهور این دعوت را اجابت نکردند لذا ما وظیفه خود را انجام داده‌ایم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 02
کد خبر: ۷۶۱۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا صباغیان نماینده مردم بافق در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (سه شنبه) پارلمان در تذکری با استناد به بند ج ماده 108 آیین نامه داخلی مجلس اظهار داشت: بر اساس این ماده آیین نامه داخلی مجلس، رئیس جمهور باید از کلیات بودجه دفاع کند و سپس سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه به ایراد گزارش کمیسیون بپردازد.

 

وی افزود: آقای رئیس جمهور ضمن حضور در جلسه بررسی کلیات لایحه بودجه 1400 باید درباره یارانه‌ها، فروش نفت و نرخ ارز توضیحاتی را ارائه و از آنها دفاع می‌کرد، این به نفع مجلس و دولت بود و شاید برخی از ابهامات نیز مرتفع و اعتماد بیشتر تحقق پیدا می‌کرد.

 

صباغیان در ادامه با استناد به تبصره 4 ماده 108 آیین‌نامه داخلی گفت: دولت همچنین گزارش عملکرد بودجه سال گذشته درباره بودجه شرکت‌ها و موسسات و بیمه‌ها را باید ارائه می‌کرد تا دیوان محاسبات آن را بررسی و کمیسیون برنامه و بودجه مجلس به طورهمزمان با بررسی لایحه بودجه 1400 آن را مورد رسیدگی قرار می‌داد. عدم توجه به این موضوع موجب شده تا ما جداول مربوط به بودجه شرکت‌ها را در اختیار نداشته باشیم و در حال حاضر به بررسی بخش کوچکی از سال آینده بپردازیم.

 

وی با استناد به ماده 183 آیین‌نامه داخلی یادآور شد: جلسات بررسی لایحه بودجه 1400 به صورت سه شیفت اعلام شده در صورتی که طبق قانون حداقل 8 ساعت برای هر جلسه در نظر گرفته شده و از سوی دیگر دقت و توجه در شیفت سوم کاهش پیدا می‌کند بنابراین بهتر است که بودجه با آرامش و دقت بیشتری در جلسات دو شیفته بررسی شود.

 

در ادامه محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر این نماینده گفت: بر اساس قانون رئیس جمهور باید برای دفاع از کلیات بودجه سال 1400 در مجلس حضور پیدا می‌کرد به همین جهت از 10 روز قبل نامه کتبی نوشتم و از ایشان به طور رسمی دعوت کردم. رئیس جمهور این دعوت را اجابت نکردند لذا ما وظیفه خود را انجام داده‌ایم.

 

وی ادامه داد: در ارتباط با جداول نیز عرف به همین شکل بوده و با توجه به فرصتی که داریم تا بخش‌های درآمدی بررسی و تصویب شود، جداول نیز تنظیم و نهایی خواهد شد.

 

رئیس مجلس ادامه داد: در خصوص برگزاری جلسات بررسی لایحه بودجه 1400 به صورت سه‌ شیفت طبق آیین‌نامه این موضوع به هیأت رئیسه واگذار شده و ما با توجه به محدودیت‌ها تصمیم گرفتیم که در هفته اول جلسات به صورت سه‌شیفت برگزار شود که دوستان آمادگی بیشتری هم دارند و در ادامه دو شیفت خواهیم کرد./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار