دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

وضعیت آب و هوا در ۱۶ بهمن ماه/ شهر‌های صنعتی و پرجمعیت همچنان گرفتار آلودگی هوا

طبق پیش بینی سازمان هواشناسی از اوایل امشب با ورود سامانه بارشی به غرب کشور بارش باران و برف در کرمانشاه، کردستان و آذربایجان غربی آغاز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 04
کد خبر: ۷۶۳۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش بینی هواشناسی برای امروز در غالب مناطق کشور جوی آرام پیش بینی می‌شود، همچنین در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت، افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می شود. به تدریج از اوایل شب با ورود سامانه بارشی به غرب کشور ابرناکی و بارش باران و برف در کرمانشاه، کردستان و آذربایجان غربی آغاز می‌شود.

 

گستره فعالیت این سامانه بارشی در روز جمعه، غرب، شمال غرب، مناطقی از جنوب غرب و دامنه‌های جنوبی البرز را فرا می‌گیرد. بارش در مناطق سردسیر و مرتفع به صورت برف و در مناطق جنوبی رگبار رعد و برق، گاهی وزش باد شدید موقتی با احتمال تگرگ است. همچنین در جنوب آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، غرب کردستان، استان‌های کرمانشاه و ایلام، شمال لرستان و زنجان، بارش‌ها شدت خواهند یافت.  

 

شنبه در کل نیمه غربی کشور بارش وجود خواهد داشت؛ در شمال و شرق خوزستان، شمال بوشهر، خلیج فارس، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، لرستان، ایلام، کرمانشاه، غرب کردستان، جنوب آذربایجان غربی، شمال زنجان و در ارتفاعات البرز مرکزی، بارش از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود.

 

یکشنبه از فعالیت سامانه در شمال غرب، غرب و دامنه‌های جنوبی البرز کاسته شده و گستره فعالیت آن جنوب غرب، غرب، مرکز، شرق و شمال شرق خواهد بود. بارش در شمال فارس، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب چهارمحال و بختیاری و اصفهان شدت خواهد داشت.  دوشنبه نیز در شمال شرق و ارتفاعات زاگرس مرکزی و کهگیلویه و بویراحمد احتمال بارش تگرگ وجود دارد.

 

امروز تا ظهر جمعه در استان‌های گیلان و اردبیل وزش باد شدید جنوبی سبب افزایش نسبی دما می‌شود. در بعد از ظهر شنبه و روز یکشنبه در استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و نیمه شرقی کشور، وزش باد شدید و در برخی نقاط شرق و جنوب شرق کشور، گرد و خاک پیش بینی می‌شود. خلیج فارس نیز در روز‌های جمعه و شنبه مواج خواهد بود.

 

آسمان تهران امروز  قسمتی ابری همراه با غبار محلی پیش بینی می‌شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار