هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست

کیفیت هوا در سراسر پایتخت آلوده است

کیفیت هوا در سراسر پایتخت آلوده است کیفیت هوای تهران برای دومین روز پیاپی در شرایط ناسالم برای همه گروه های جامعه قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۲ - ۱۱ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 31
کد خبر: ۷۲۴۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، کیفیت هوای تهران برای دومین روز پیاپی در شرایط ناسالم برای همه گروه‌های جامعه قرار گرفت. در این شرایط جز افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان، افراد دیگر هم باید فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

در حال حاضر ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون از حد سلامت خارج شده و میانگین غلظت آلاینده‌های هوا بر روی عدد ۱۵۴ قرار گرفته است. این عدد میانگین شاخص کیفیت هوا در ۱۲ ساعت گذشته با تاکید بیشتر بر روی سه ساعت آخر در شرایط جوی متغیر برای میانگین کل ایستگاه‌ها است.

آلاینده دی اکسید نیتروژن و ذرات معلق کمتر از ۱۰ میکرون نیز در آستانه ورود به شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه قرار دارند.

سازمان هواشناسی هشدار داده است با ادامه روند پایداری‌های جوی کیفیت هوای کلانشهرها به شدت کاهش خواهد یافت. استاندار تهران نیز از احتمال تعطیلی تهران در روزهای آتی سخن گفته است.

در این شرایط شهردار تهران پیشنهاد کاهش یک درجه‌ای دما در منازل را ارائه داده است، در حالی که به گفته کارشناسان وسایل حمل و نقل و صنایع بیشترین اثر را بر افزایش غلظت آلاینده‌های زمستانه دارند.

سید آرش حسینی میلانی رئیس کمیته محیط‌زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران نیز گفته است: با استمرار سکون هوا تا دوشنبه اگر با همین آهنگ در شهر فعالیت وجود داشته باشد خطر وضعیت بنفش یا هشدار وجود دارد.

 

مهر

کلمات کلیدی: هواشناسی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار