اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

حمله اسرائیل به سوریه؛ قمار بی حاصل در وقت اضافه

حمله اسرائیل به سوریه؛ قمار بی حاصل در وقت اضافه یک رسانه سوری با اشاره به حمله دو روز قبل رژیم صهیونیستی به سوریه آن را در راستای تحرکات بی حاصل تل آویو پس از سوخته شدن همه مُهره‌های آن علیه دمشق، دانست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 06
کد خبر: ۷۶۵۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ ، روزنامه الثوره در مطلبی با عنوان «حمله اسرائیل؛ قمار بی حاصل در وقت اضافه»، آورده است: تروریسم در جغرافیایی سوریه به پایان راه نزدیک می‌شود و سوریه در مسیر پیروزی قرار دارد. توطئه‌های دشمنان نتیجه ‌ی به دنبال نداشته است.

 

این رسانه می‌نویسد: شکست تلاش‌های رژیم صهیونیستی در سوریه سبب شده است که به قمار احمقانه و اقدامات بی حاصل دست بزند.

 

الثوره نوشت: اوضاع رژیم صهیونیستی بحرانی است و پس از شکست طرح‌های خرابکارانه و پس از اینکه ذخایر تروریستی آن در سوریه از دست رفت، اوضاعش شبیه ورشکسته‌ای است که همه برگه‌های خود را از دست داده است.

 

این رسانه آورده است: رژیم صهیونیستی با حملات خود به عربده کشی ادامه می‌دهد؛ اما جنگ فرسایشی تروریستی طراحی شده از سوی صهیونیست‌ها تاکنون راه به جایی نبرده است.

 

تحرکات تل آویو علیه سوریه شکست خورده است و این حملات هوایی عزم ارتش سوریه را برای پیروزی نهایی فراهم می‌آورد. هر وجبی از خاک سوریه که از لوث تروریستها آزاد شود به مثابه خاری در چشم رژیم صهیونیستی است و به مثابه آخرین میخ بر تابوت اوهام توسعه طلبانه آن است.

 

استراتژی موفق دولت سوریه در سوریه مثمر ثمر واقع شده است و اشغالگران را سخت مستاصل کرده است. سوریه استوار در برابر طرح‌های صهیونیست‌هاست.

 

سوریه در مسیر بهبود اوضاع و ثبات و برگزاری انتخابات ریاست جمهوری حرکت می‌کند و این صهیونیست‌ها را به خشم آورده و سبب شده است که دست به ماجراجویی و تجاوز قمارگونه دست بزند و این شیوه ناشی از عجز آن است.

 

روزنامه الثوره در پایان می نویسد: تحرکات علیه ملت سوریه و در راس آنها رژیم صهیونیستی مانعی در مسیر دومینوی آزادسازی مناطق سوریه ایجاد نمی‌کند. این تحرکات با هدف چوب لای چرخ گذاشتن عافیت سوریه و ممانعت از بازگشت ثبات وامنیت به سوریه و سوری‌هاست. توطئه‌ها شکست خواهد خورد و سوریه انتخابات ریاست جمهوری را طبق جدول زمانی برگزار می‌کند و تحرکات بی حاصل رژیم صهیونیستی مانع تعویق پیروزی نهایی بر تروریسم وآزادسازی کل سوریه نخواهد شد.

 

یادآور می‌شود که جنگنده‌های اسرائیلی چهارشنبه شب به جنوب استان قنیطره واقع در جنوب سوریه حمله کردند.

 

یک منبع نظامی ارتش سوریه گزارش داد که این حمله هوایی راس ساعت 22:42 (به وقت دمشق) و از جولان اشغالی صورت گرفته است.

 

به گفته این منبع سوری، رژیم صهیونیستی در حمله هوایی به جنوب سوریه، چندین موشک هوا به زمین- زمین به زمین شلیک کرده است که پدافند هوایی ارتش سوریه موفق شد بیشتر آنها را سرنگون کند.

 

وی تأکید کرد که حمله هوایی چهارشنبه شب تلفات جانی نداشت و فقط خسارت مادی به بار آورده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار