نیویورک‌تایمز: سفر ترامپ به دهلی نو به دلیل از هم پاشیدن روابط میان رئیس‌جمهور آمریکا و نخست‌وزیر هند، لغو شد ترور ابوعبیده تکذیب شد خرازی خطاب به مقام ارمنی: جزئیات مشارکت شرکت آمریکایی در مسیر ارتباطی باید روشن شود ادعای ارتش اسرائیل؛ یک فرد مهم حماس هدف قرار گرفته است جولانی سرکوب علویان سوریه را آغاز کرد ترامپ: هیچ نیروی آمریکایی به اوکراین اعزام نخواهد شد وزیر دفاع یمن: رهبران سیاسی ما تمامی تدابیر لازم را برای مقابله با دشمن صهیونیست اتخاذ کرده‌اند/ ارتش در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد تماس السودانی با رئیس جمهور فرانسه/ هشدار درباره تبعات جنگ برای منطقه قالیباف: ماجراجویی دولت ترامپ در حوزه کارائیب را محکوم و همبستگی خود با ونزوئلا اعلام می‌کنم سرپرست نخست‌وزیری یمن انتخاب شد کالاس: تصمیم تروئیکای اروپایی به معنای پایان دیپلماسی با ایران نیست دیدار آرمن گریگوریان با سید عباس عراقچی شهادت نخست‌وزیر یمن در حمله اسرائیل به صنعاء آکسیوس: حال ترامپ خوب است؛ امروز قرار است گلف بازی کند آیا ترامپ واقعاً مرده است؟

پنتاگون ترکیه را تهدید کرد

وزارت دفاع آمریکا در اظهارنظری تازه درباره اختلاف واشنگتن و برخی اعضای ناتو با آنکارا بر سر خرید سامانه پدافند روسی هشدار داد، «ترکیه اس-۴۰۰ در اختیار نگیرد».
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 06
کد خبر: ۷۶۵۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جان کربی» سخنگوی پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) در نشست خبری بار دیگر هشدارهای واشنگتن علیه آنکارا درباره خرید و استفاده از سامانه اس-۴۰۰ را تکرار کرد.

 

خبرگزاری فرانسه در گزارشی درباره موضع وزارت دفاع آمریکا در خصوص اقدام آنکارا برای خرید و تلاش برای استفاده از سامانه اس-۴۰۰ نوشت: «بایدن موضع سرسختانه (آمریکا) علیه ترکیه بر سر تسلیحات ساخت روسیه را حفظ می‌کند».

 

«جان کربی» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) بامداد شنبه (به وقت تهران) به سوالی درباره موضع دولت جو بایدن در قبال ترکیه و پرونده اختلاف‌ دو کشور درباره اس-۴۰۰ روسیه صحبت کرد.

 

این مقام آمریکایی گفت: «موضع ما تغییر نکرده است و ما از ترکیه می‌خواهیم که سامانه اس-۴۰۰ نداشته باشد».

 

مقام‌های آمریکایی در هر دو دولت دونالد ترامپ و جو بایدن بارها در مخالفت با اقدام ترکیه در خرید سامانه پدافند هوایی اس-۴۰۰ موضع گرفته و آنکارا را تهدید کرده‌اند.

 

ترکیه بعد از ناکامی آنکارا و واشنگتن در زمان دولت باراک اوباما برای توافق به منظور خرید سامانه آمریکایی «پاتریوت»، اقدام به خرید اس-۴۰۰ روسیه کرد.

 

جان کربی در نشست خبری به خبرنگاران افزود: «ترکیه، متحد قدیمی و ارزشمند ناتو است اما تصمیم آنها برای خرید اس-۴۰۰ با تعهدات ترکیه به عنوان یک متحد ناتو و ایالات متحده مغایرت دارد».

 

وی افزود: «ترکیه طی یک دهه اخیر فرصت‌های بسیاری برای خرید سامانه دفاعی پاتریوت از ایالات متحده داشت اما به جای انجام چنین کاری انتخابش این بود که اس-۴۰۰ بخرد؛ اقدامی که به روسیه منابع، دسترسی و نفوذ می‌دهد»./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار