ردیابی منشا کرونا در غار خفاش‌ها-راهبرد معاصر
اطلاعیه ورزشگاه آزادی درباره آماده شدن این ورزشگاه دستِ پر تارتار و گل‌گهر در تبریز/ تراکتور باخت و حذف شد جنایت هولناک در پارک قیطریه/پیاده‌روی بامدادی رنگ خون گرفت قرعه کشی یک چهارم نهایی لیگ ملت‌ها/ پیش به سوی مصاف‌های جذاب کاروان پرسپولیس راهی قطر شد میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

ردیابی منشا کرونا در غار خفاش‌ها

تیم سازمان بهداشت جهانی در تلاش است تا با تحقیق روی منشأ ویروس کووید-۱۹، عناصر ژنتیکی آن را در غار خفاش‌ها در ووهان ردیابی کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۰ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 06
کد خبر: ۷۶۶۳۸

به گزارش راهبرد معاصر به گفته پیتر داسزاک جانورشناس و متخصص بیماری‌های حیوانات‌، این تیم، اطلاعات جدیدی در مورد روند تبدیل ویروس کووید-۱۹ به یک بیماری همه‌گیر دریافت کرده است.

وی افزود: در نشستی فوق‌العاده مهم با کارمندان موسسه ویروس‌شناسی ووهان از جمله شی ژنگلی، معاون رئیس، پرسش‌های کلیدی مطرح شدند و پاسخ آن‌ها داده شد.

داسزاک پیش از این، در تحقیق مربوط به ریشه‌های سندرم تنفسی حاد (سارس) سال ۲۰۰۲ شرکت داشته و ریشه‌ آن را در خفاش‌های ساکن در غاری در جنوب غربی استان یون‌آن پیدا کرده است.

به گفته وی، برای پیدا کردن منشأ حقیقی ویروس کووید-۱۹ در طبیعت نیز باید تحقیقات مشابهی انجام شود.

او به رویترز گفت: این نوع تحقیقات برای پیدا کردن منبع احتمالی ویروس در خفاش مهم است زیرا در صورت یافتن منابع ویروس‌های کشنده، می‌توان تماس با آن حیوانات را کم کرد.

داسزاک همچنین گفت که این تیم به شدت درباره احتمال شیوع ویروس کووید-۱۹ از مدت‌ها قبل از شناسایی آن در ووهان، مطالعه می‌کند.

به نوشته روزنامه ایندیپندنت، وی افزود: ما سعی داریم با ردیابی اولین مبتلایان، به منبع حیوانی دسترسی پیدا کنیم. این مسیر پیچیده‌تری است و امکان دارد چند ماه یا حتی سال طول بکشد.

ایسنا

ارسال نظر