ردیابی منشا کرونا در غار خفاش‌ها-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

ردیابی منشا کرونا در غار خفاش‌ها

تیم سازمان بهداشت جهانی در تلاش است تا با تحقیق روی منشأ ویروس کووید-۱۹، عناصر ژنتیکی آن را در غار خفاش‌ها در ووهان ردیابی کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۰ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 06
کد خبر: ۷۶۶۳۸

به گزارش راهبرد معاصر به گفته پیتر داسزاک جانورشناس و متخصص بیماری‌های حیوانات‌، این تیم، اطلاعات جدیدی در مورد روند تبدیل ویروس کووید-۱۹ به یک بیماری همه‌گیر دریافت کرده است.

وی افزود: در نشستی فوق‌العاده مهم با کارمندان موسسه ویروس‌شناسی ووهان از جمله شی ژنگلی، معاون رئیس، پرسش‌های کلیدی مطرح شدند و پاسخ آن‌ها داده شد.

داسزاک پیش از این، در تحقیق مربوط به ریشه‌های سندرم تنفسی حاد (سارس) سال ۲۰۰۲ شرکت داشته و ریشه‌ آن را در خفاش‌های ساکن در غاری در جنوب غربی استان یون‌آن پیدا کرده است.

به گفته وی، برای پیدا کردن منشأ حقیقی ویروس کووید-۱۹ در طبیعت نیز باید تحقیقات مشابهی انجام شود.

او به رویترز گفت: این نوع تحقیقات برای پیدا کردن منبع احتمالی ویروس در خفاش مهم است زیرا در صورت یافتن منابع ویروس‌های کشنده، می‌توان تماس با آن حیوانات را کم کرد.

داسزاک همچنین گفت که این تیم به شدت درباره احتمال شیوع ویروس کووید-۱۹ از مدت‌ها قبل از شناسایی آن در ووهان، مطالعه می‌کند.

به نوشته روزنامه ایندیپندنت، وی افزود: ما سعی داریم با ردیابی اولین مبتلایان، به منبع حیوانی دسترسی پیدا کنیم. این مسیر پیچیده‌تری است و امکان دارد چند ماه یا حتی سال طول بکشد.

ایسنا

ارسال نظر