عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

رفتن به سونا برای درمان کرونا مفید است؟

پزشکان معتقدند اگر دمای بدن فرد مبتلا به کرونا بالا نباشد، رفتن به سونا و حمام بخار می‌تواند برای درمان این بیماری مفید باشد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 07
کد خبر: ۷۶۶۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ پروفسور الکساندر کارابننکو استاد دانشگاه پزشکی پیروگوف روسیه توضیح می‌دهد که حمام گرم، بخار یا سونا بر سیستم تنفسی تأثیر مثبت می‌گذارد، زیرا به افزایش جریان خون در ریه‌ها و مجاری هوایی کمک می‌کند. حتی در صورت ابتلا به ویروس کرونا می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد اما به شرطی که موجب افزایش دمای بدن نشود.

 

او می‌گوید: این اقدامات در صورت آلوده شدن به ویروس کرونا برای تسکین علائم عمومی عفونت تنفسی مفید بوده و بد نیستند. اما اگر دمای بدن بالا باشد، هرگز انجام آن توصیه نمی‌شود و اگر دمای بدن بیشتر از ۳۷.۵ درجه سانتی گراد نباشد، مانعی وجود ندارد.

پروفسور الکساندر کارابننکو اضافه می‌کند که اگر شخصی هنگام استنشاق بخار احساس ناراحتی می‌کند و دمای بدن آنها افزایش می‌یابد باید سریعاً این کار را متوقف کرده تا از وخیم‌تر شدن وضعیت خود جلوگیری کند اما اگر همه چیز خوب باشد، می‌توان استنشاق روزانه بخار را هم انجام داد.

 

این استاد دانشگاه تاکید می‌کند: این روش مدتهاست که در درمان عفونت‌های تنفسی مورد استفاده قرار می‌گیرد اما استنشاق این بخار‌ها به عمق ریه‌ها نفوذ نمی‌کند، بلکه به سطح یک سوم میانی نای می‌رسد. به طور کلی، می‌توان به صورت روزانه استنشاق بخار را به ویژه شب و پیش از خواب انجام داد.

 

او توصیه کرده است که استنشاق بخار همراه با انواع دارو‌ها بدون اجازه پزشک متخصص هرگز مجاز نیست.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر