ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

رفتن به سونا برای درمان کرونا مفید است؟

پزشکان معتقدند اگر دمای بدن فرد مبتلا به کرونا بالا نباشد، رفتن به سونا و حمام بخار می‌تواند برای درمان این بیماری مفید باشد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 07
کد خبر: ۷۶۶۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ پروفسور الکساندر کارابننکو استاد دانشگاه پزشکی پیروگوف روسیه توضیح می‌دهد که حمام گرم، بخار یا سونا بر سیستم تنفسی تأثیر مثبت می‌گذارد، زیرا به افزایش جریان خون در ریه‌ها و مجاری هوایی کمک می‌کند. حتی در صورت ابتلا به ویروس کرونا می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد اما به شرطی که موجب افزایش دمای بدن نشود.

 

او می‌گوید: این اقدامات در صورت آلوده شدن به ویروس کرونا برای تسکین علائم عمومی عفونت تنفسی مفید بوده و بد نیستند. اما اگر دمای بدن بالا باشد، هرگز انجام آن توصیه نمی‌شود و اگر دمای بدن بیشتر از ۳۷.۵ درجه سانتی گراد نباشد، مانعی وجود ندارد.

پروفسور الکساندر کارابننکو اضافه می‌کند که اگر شخصی هنگام استنشاق بخار احساس ناراحتی می‌کند و دمای بدن آنها افزایش می‌یابد باید سریعاً این کار را متوقف کرده تا از وخیم‌تر شدن وضعیت خود جلوگیری کند اما اگر همه چیز خوب باشد، می‌توان استنشاق روزانه بخار را هم انجام داد.

 

این استاد دانشگاه تاکید می‌کند: این روش مدتهاست که در درمان عفونت‌های تنفسی مورد استفاده قرار می‌گیرد اما استنشاق این بخار‌ها به عمق ریه‌ها نفوذ نمی‌کند، بلکه به سطح یک سوم میانی نای می‌رسد. به طور کلی، می‌توان به صورت روزانه استنشاق بخار را به ویژه شب و پیش از خواب انجام داد.

 

او توصیه کرده است که استنشاق بخار همراه با انواع دارو‌ها بدون اجازه پزشک متخصص هرگز مجاز نیست.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر