عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

ظریف: ادامه سیاست‌های شکست‌خورده ترامپ، موجب شکست‌های بیشتر خواهد شد

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به خروج آمریکا از برجام، در خصوص بازگشت این کشور به توافق وین گفت که دو راه پیش‌روی دولت جدید ایالات متحده قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۱ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 08
کد خبر: ۷۶۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در توییتی با اشاره به خروج آمریکا از برجام، در خصوص بازگشت این کشور به توافق وین گفت که دو راه پیش‌روی دولت جدید ایالات متحده قرار دارد. 

ظریف در این خصوص نوشت: آمریکا توافق هسته‌ای را ترک و آن را نقض کرد. بنابراین این ایالات متحده است که باید بازگردد و تعهداتش را اجرا کند. 

وی افزود: «رئیس‌جمهور بایدن یک انتخاب دارد: ترک کردن سیاست‌های شکست‌خورده ترامپ یا ادامه شکست‌های وی. ادامه این شکست‌ها فقط شکست‌های بیشتری را در پی دارد.»

وزیر خارجه کشورمان در مصاحبه با «فرید زکریا» در شبکه سی‌ان‌ان با اشاره به اظهارات مقامات آمریکایی برای مذاکره با ایران برای یک توافق جدید که شامل مساله موشکی هم باشد تاکید کرد که برجام یک توافق است که از طریق مذاکرات به دست آمده و نمی‌تواند دوباره مورد مذاکره قرار بگیرد. 

وزیر امور خارجه درباره برجام هم گفت که آمریکا باید ضمانت‌هایی بدهد که اقداماتی نظیر آن چیزی که دولت آمریکا اتخاذ و طی آن توافق هسته‌ای را نقض کرد، تکرار نشود.

ظریف در ادامه گفت که توقف پایبندی به پروتکل الحاقی به معنای بسته شدن کامل درها برای احیای توافق هسته‌ای نیست. وزیر خارجه افزود چنانچه آمریکا خواستار احیای مفاد توافقی است که از آن خارج شده، وظیفه دولت بایدن آن است که به این توافق متعهد شود.

پالتیکو در بخشی از گزارش خود در این خصوص تاکید کرد که ظریف، مواضع رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز یکشنبه درباره شروط ایران برای بازگشت به تعهدات خود ذیل برجام را تکرار کرد.

مقام معظم رهبری با تاکید بر اینکه آن طرفی که حق دارد شرط معین کند، ایران است خاطرنشان کردند: اگر می‌خواهند ایران به تعهدات برجامی برگردد آمریکا بایستی تحریم‌ها را به طور کلی در عمل لغو کند و ما بعد راستی‌آزمایی کنیم، آن‌وقت به تعهدات برجامی برمی‌گردیم.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده