طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا

وزیر راه و شهرسازی: آزادراه جنوبی تهران تا چند روز دیگر افتتاح می‌شود

وزیر راه و شهرسازی: آزادراه جنوبی تهران تا چند روز دیگر افتتاح می‌شود وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: کنار گذر جنوبی تهران از آبیک در اتوبان قزوین تا چرم شهر را به یکدیگر متصل می‌کند و یک نقطه تبادلی بین اتوبان های شمال جنوبی و شرقی غربی کشور است و ادامه این پروژه که به سمت سمنان است امیدواریم در ماه‌های آینده و اوایل سال ۱۴۰۰ به بهره برداری برسد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 08
کد خبر: ۷۶۸۳۳

به گزارش راهبرد معاصر محمد اسلامی با اشاره به پروژه آزادراه جنوبی تهران که به زودی به افتتاح می‌رسد اظهار داشت: آزاد راه جنوبی تهران ۵ استان را تحت پوشش قرار می دهد .

وی درباره زمان افتتاح این آزادراه ادامه داد: این پروژه مهم مقرر شده بود در دهه فجر به بهره برداری  برسد که البته کمی با فاصله  افتتاح می شود.

وزیر راه افزود: این کنار گذر ۵ استان را پوشش می دهد و ترافیک  سنگین تهران،و البرز و اتوبان  کرج قزوین کاهش می دهد و این خود یکی از افتخارات در حوزه آزاد راهی کشور به شمار می رود.

اسلامی با بیان اینکه ازادراه جنوبی تهران یکی از بزرگترین کشور است، اظهارداشت: حدود ۷ هزار میلیارد تومان ارزش روز سرمایه گذاری این پروژه  ۱۵۸ کیلومتری است.

وی افزود: کنار گذر جنوبی تهران از آبیک در اتوبان قزوین تا چرم شهر را به یکدیگر متصل می‌کند و یک نقطه تبادلی بین اتوبان های  شمال جنوبی و شرقی غربی  کشور است و ادامه این پروژه که به سمت سمنان است امیدواریم در ماه های آینده و اوایل سال ۱۴۰۰ به بهره برداری برسد.

وزیر راه وشهرسازی با بیان اینکه کنار گذر جنوبی تهران در مدت ۵ سال  عملیاتی شد و این پروژه  رکوردی در حوزه مهندسی و عمرانی کشور به شمار می رود افزود: در یک دولت قبل ایده واجرای این پروژه شکل گرفته و ما توانستیم  پیش از پایان دولت اجرای آن را پایان برسانیم.

وزیر راه گفت: اجرای این پروژه و سرمایه گذاری ۷۰ درصدی آن توسط قرارگاه خاتم الانبیا صورت گرفته و آورده دولت حدود ۳۰ درصد بوده است.

وی با بیان اینکه امیدواریم فرهنگ توسعه زیر ساخت و توسعه کشور  را بتوانیم از طریق این مدل سرمایه گذاری بیشتر کنیم تا شاهد افزایش  کیفیت  زیرساخت ها در این بخش باشیم.

  اسلامی افزود: در همین ایام دهه فجر در حوزه بزرگراه ۴۰۰ کیلومتر بزرگراه افتتاح خواهیم کرد.

ایلنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار