قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

امیر حاتمی: برای ‌خرید و فروش تسلیحات محدودیتی نداریم

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح وزیر دفاع با اشاره به ‌تلاش‌های همه‌جانبه آمریکا در شورای امنیت ‌برای اعمال محدودیت مجدد ‌خرید و فروش تسلیحات توسط ایران گفت: ‌امروز هیچ‌گونه محدودیتی در این خصوص نداریم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 08
کد خبر: ۷۶۸۳۶

به گزارش راهبرد معاصر امیر سرتیپ امیر حاتمی ظهر امروز ‌در حاشیه شورای اداری استان قزوین در جمع خبرنگاران رژیم صهیونیستی را به ‌مانند حیوانی دانست که دهان بزرگ و گشادی دارد، داد می‌زند و تهدید می‌کند اما جثه و توان ناچیزی دارد، اظهار داشت، آنها قدرت عملی کردن تهدیدات خود علیه ملت ایران را ندارد چرا جمهوری اسلامی ایران در اوج قدرت دفاعی قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه برگزاری 10 ‌رزمایش بزرگ زمینی‌، هوایی‌، دریایی و پدافندی در کشور ‌آمادگی بالای نیروهای مسلح را به رخ جهانیان کشید، افزود: ‌‌دشمن امروز جرات تقابل نظامی با ایران را ندارد و ‌فقط لفاظی می‌کنند و قادر به هیچ‌گونه اقدام عملی نیستند.

وزیر دفاع با اشاره به ‌تلاش‌های همه‌جانبه آمریکا در شورای امنیت ‌برای اعمال محدودیت مجدد ‌خرید و فروش تسلیحات توسط ایران خاطرنشان کرد: ‌امروز هیچ‌گونه محدودیتی در این خصوص نداشته و مراودات زیادی با کشور‌های مختلف دنیا داریم.

تسنیم

ارسال نظر