دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند

افزایش پروازهای ازبکستان به نیویورک و جده

شرکت ملی هواپیمایی «ازبکستان هوا یولاری» از دوم آوریل سال 2019 میلادی تعداد پروازهارا در مسیر نیویورک افزایش می دهد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۳ - ۱۳ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 02
کد خبر: ۷۶۹۹
به گزارش  راهبرد معاصر ، شرکت ملی هواپیمایی «ازبکستان هوا یولاری» از دوم آوریل سال 2019 میلادی تعداد پروازهارا در مسیر نیویورک افزایش می دهد.

روزهای سه شنبه پروازها از تاشکند ساعت 07:05 به وقت محلی و از نیویورک ساعت 10:55 به وقت محلی انجام می گیرد.

روزهای چهارشنبه پروازها از نیویورک ساعت 12:55 به وقت محلی و از تاشکند ساعت 09:55 به وقت محلی انجام می گیرد.

شرکت ملی هواپیمایی «ازبکستان هوا یولاری» همچنین برنامه ریزی کرده تعداد پروازها را در مسیر جده هم تا هفته ای 3 پرواز افزایش دهد.

گفتنی است شرکت ملی هواپیمایی «ازبکستان هوا یولاری» از 28 اکتبر سال گذشته میلادی هفته ای دو پرواز در مسیر «تاشکند- جده- تاشکند» راه اندازی کرده است. پروازها روزهای سه شنبه و یکشنبه انجام می گیرد.

شرکت ملی هواپیمایی «ازبکستان هوا یولاری» قبلا پروازها را به جده فقط به طور چارتر طبق برنامه «حج» انجام می داد.

شرکت ملی هواپیمای ازبکستان یک شرکت انحصاری است و 100 درصد متعلق به دولت است. هم‌اکنون این  شرکت به بیش از 40 کشور جهان پرواز دارد.

ازبکستان هم‌اکنون در ناوگان هوایی خود هواپیماهای همچنان «بوئینگ»، «ایرباس»، «ایل- 114»  در اختیار دارد.
ارسال نظر