کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

عربستان تاکنون هیچ شرطی برای حج امسال اعلام نکرده است

مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان حج و زیارت گفت: عربستان تاکنون هیچ شرطی برای اعزام حج امسال اعلام نکرده است و خبر اعمال محدودیت تکذیب می شود .
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 09
کد خبر: ۴۲۴۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، روح الله پور شعبان مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان حج و زیارت گفت: تا کنون عربستان هیچ شرطی برای حج امسال اعلام نکرده است، بدین ترتیب نمی توان محدودیتی برای ثبت نام زائران بیت الله الحرام و معاینات آنها اعمال کرد و برنامه های اجرایی به روال سال های قبل ادامه دارد.

 

وی افزود: روند نام نویسی از دارندگان اسناد دارای اولویت حج امسال همچنان ادامه دارد و تاکنون بیش از ۷۵ درصد ظرفیت کاروان ها تکمیل شده است.

 

پور شعبان تصریح کرد: زائران پس از قطعی کردن ثبت نام برای پرداخت مرحله نخست هزینه تشرف خود اقدام کرده اند و در ادامه این روند، معاینات پزشکی این دسته از زائران به منظور تایید سلامت جسمانی آنها انجام خواهد شد.

 

وی تاکید کرد: بر خلاف اخبار منتشر شده هیچگونه اعمال محدودیت سنی برای ثبت نام و انجام معاینات حجاج صورت نمی گیرد و خبر اعمال محدودیت تکذیب می شود.

 

پورشعبان به شرایط موجود در جهان اشاره و اعلام کرد: سازمان حج و زیارت همه حالت های مختلف را در برنامه ریزی های خود مد نظر دارد و متناسب با آن راهکارهای مختلفی را پیش بینی کرده است.

 

وی گفت: معاینات پزشکی کارگزاران و عوامل اجرایی از امروز آغاز شده است و معاینات ضیوف الرحمان نیز از هفته آینده با همان شروط و قوانین سال های گذشته آغاز خواهد شد.

 

وی درباره چگونگی معاینات زائران توضیح داد: معاینه حجاج ۹۹ به صورت مرحله‌ای خواهد بود و فعلاً افراد زیر ۶۰ سال به منظور تایید استطاعت جسمی معاینه می شوند اما با توجه به شرایط کنونی؛ در معاینات پزشکی امسال علاوه بر ادامه روال همیشگی؛ کد هایی را برای زائران همچون سن، بیماری های قلبی و ریوی، دیابت و.. در نظر گرفته ایم تا در صورت اعلام و اعمال محدودیت اعزام از سوی عربستان، بتوان زائران دارای توانایی را به راحتی تفکیک و اعزام کرد.

 

روح الله پور شعبان به حج سال های گذشته نیز اشاره و اظهار کرد: در سال های قبل حتی بیماران دیابتی و دیالیزی در این سفر معنوی حضور داشتند و با هماهنگی های صورت گرفته، برای دیالیز به بیمارستان اعزام و موفق به انجام اعمال خود می شدند اما با در نظر گرفتن شرایط امسال؛ معاینات با دقت انجام و زائران در تایید سلامت جسمانی دسته بندی می شوند تا در صورت اعمال محدودیت و حذف بخشی از زائرین؛ متقاضیانی که در نوبت تشرف هستند فراخوان شوند و برای تکمیل سهمیه اختصاص یافته به کشورمان اقدام شود.

 

مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان حج و زیارت در پایان تصریح کرد: همه اقدامات، دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی برای حضور زائران در سرزمین وحی بررسی و آماده شده است به نحوی که حتی برای بیماران احتمالی؛ اتاق قرنطینه در نظر گرفته ایم.

ارسال نظر
آخرین اخبار