قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی انگلیس تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ فواید مصرف برخی از بهترین میوه‌ها و سبزیجات پوستر جالب باشگاه النصر پس از حضور در تهران برای دیدار با استقلال + عکس خداحافظی یونایتد از جام حذفی امین میرزازاده قهرمان تورنمنت رنکینگ آلبانی شد/ پایان کار تیم ۶ نفره ایران با ۲ طلا و ۲ برنز آزار سیاه نوعروس ترک زبان توسط یک مرد با ۲ پسرش! / داماد غیرتی آنها را کشت! ژاپن قهرمان واترپلو آسیا شد زمان طلایی برای شناسایی به موقع ناشنوایی، سه ماهه اول زندگی است نخستین جزییات از مرگ سایتی اف کبیر؛ مسمومیت مشکوک بارسلونا با ۴ گل صدر جدول را پس گرفت فیلم/ تعیین دستمزد ۲۳ میلیونی برای کارگران پیشنهاد نجومی به نیمار ایرانی / ستاره ۴۰۰ میلیاردی در کلباء می‌ماند؟ اینفوگرافیک/ واقعیت‌های اقتصادی که در استیضاح همتی روشن شد صعود میرزازاده به فینال کشتی تورنمنت رنکینگ آلبانی/ احمدی وفا به گروه بازنده‌ها رفت

چه خوراکی هایی از سالمندان محافظت می کند ؟

سخنگوی وزارت بهداشت به معرفی موادغذایی مفید برای تقویت سیستم ایمنی سالمندان در دوران کرونا پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۵ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 11
کد خبر: ۷۷۱۶۵

به گزارش راهبرد معاصر سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به موادغذایی مفید برای تقویت سیستم ایمنی سالمندان در دوران کرونا اظهار کرد:  انجام مراقبت‌های تغذیه‌ای در سالمندان به‌ منظور افزایش مقاومت بدن در برابر ویروس کووید -۱۹ از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و به سالمندان توصیه می‌شود طی روز آب فراوان بنوشند و از منابع ویتامین C شامل انواع میوه‌ها و سبزی‌ها در رژیم غذایی خود استفاده و از مصرف سوسیس، کالباس و سایر فست فودها اجتناب کنند.

وی ادامه داد: به‌ دلیل کاهش جذب کلسیم و ویتامین D در بدن سالمندان توصیه‌ می‌شود روزانه حداقل دو لیوان شیر یا معادل آن لبنیات مصرف کنند همچنین ضروری است که برای مصرف مکمل کلسیم و ویتامین D با پزشک خود مشورت کنند.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: همزمان با افزایش سن، جذب ویتامین B۶ و B۱۲ در بدن کاهش پیدا می‌کند و لازم است این کمبود از طریق مواد غذایی شامل گوشت، شیر، تخم مرغ، حبوبات و غلات سبوس‌دار جبران شود تا سیستم ایمنی بدن تقویت شود.

لاری با توصیه تغدیه ای به سالمندان اظهار کرد: سالمندان از نوشیدن چای یک ساعت قبل تا دو ساعت بعد از غذا به‌دلیل تاثیر آن در کاهش جذب آهن و  از مصرف مواد قندی و شیرین، غذاهای چرب، سرخ‌ شده و پرنمک که موجب تحریک سیستم ایمنی بدن می‌شود، به‌طور جدی خودداری کنند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده