فیلم/ آتش گرفتن خودرو به علت گرمای شدید در عراق احتمال شنیده شدن صدای انفجار‌های کنترل شده در خمین عکس/ تصویر رایان ۲ ماهه در دست رییس مجلس در ژنو ببینید/ امواج ناشی از زلزله روسیه در ساحل ژاپن استقلال در آستانه یک خرید جنجالی دیگر / تماس مسئول نقل و انتقالات با مهاجم پرسپولیسی اینتر برای فروش طارمی به دردسر خورد؛ هیچکس مهاجم تیم ملی را نمی‌خواهد چالش بزرگ زنان فوتبالیست ایران در استرالیا / صعود از این گروه معجزه می‌خواهد! خواب نامنظم عامل ابتلا به ۱۷۲ بیماری است خوراکی‌هایی برای جوان ماندن مغز سرلشکر موسوی: برای مقابله قاطع با شرارت احتمالی مجدد آمریکا و صهیونیست‌ها آماده‌ایم تذکر ۴۸ نماینده به میدری درباره پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان وزیر خارجه پاکستان: هیچ برنامه‌ای برای به رسمیت شناختن اسرائیل نداریم انهدام باند مخوف مأموران قلابی در تهران کارت زرد مجلس به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی چراغ سبز مجلس به حذف چهار صفر از پول ملی

توصیه وزارت بهداشت درباره خرید و نگهداری تخم مرغ در دوران کرونا

در دوران شیوع کرونا باید در زمینه خرید تخم مرغ چند نکته بهداشتی را رعایت کنیم تا آلودگی از طریق پوسته تخم مرغ وارد آن نشود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 08
کد خبر: ۸۰۰۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  بنابر اعلام وزارت بهداشت، برای خرید و نگهداری تخم مرغ باید نکات بهداشتی زیر را مورد توجه قرار دهید:

- پوسته تخم مرغ غیر بسته بندی در معرض آلودگی های محیطی و ترشحات تنفسی افراد مختلف است، بنابراین در شرایط همه گیری کروناویروس از خرید و مصرف تخم مرغ غیربسته بندی خودداری کنید.

 

تخم مرغ را در بسته بندی های بهداشتی خریداری و بسته بندی آن را ضدعفونی کنید.

- تخم مرغ بسته بندی شده را با بسته اصلی آن در یخچال نگهداری کنید.

- بلافاصله پس از خرید تخم مرغ، آن را در یخچال بگذارید.

- تخم مرغ را از فروشگاه هایی که مبادرت به نگهداری تخم مرغ در یخچال می کنند، خریداری کنید.

- تخم مرغ های غیربسته بندی را به دلیل اینکه دارای امکان شکستگی، ترک و آلودگی هستند، خریداری نکنید.

- اگر در طی حمل به منزل تخم مرغی ترک برداشت و یا شکست محتویات آن را در یک ظرف تمیز و درپوش دار ریخته، در یخچال نگهداری و طی حداکثر دو روز آن را مصرف کنید.

- هرگز تخم مرغ را برای نگهداری نشویید زیرا راه ورود میکروب از طریق منافذ موجود روی پوسته باز می شود و آلودگی به داخل آن راه می یابد، ولی بسته بندی آن را ضدعفونی کنید.

- بهترین درجه حرارت نگهداری تخم مرغ در یخچال صفر تا ۴ درجه سانتی گراد و رطوبت ۸۵ درصد است.

- گرمای بیش از حد باعث تسریع در کاهش کیفیت تخم مرغ و افزایش سرعت فاسدشدگی آن می شود که این امر خود را با مخلوط شدن زرده و سفیده نشان می دهد.

- تخم مرغ دارای روزنه های بسیاری در سطح پوسته خود است و از این طریق قادر است بوی سایر مواد غذایی را به خود جذب کند، برای جلوگیری از این امر تخم مرغ ها را در بسته بندی خود در یخچال نگهداری کنید.

- تخم مرغ تازه را می توان حدود ۴ هفته در یخچال نگهداری کرد. تخم مرغ نیز مانند همه مواد غذایی باید تاریخ مصرف مناسبی داشته باشد./ ایسنا

ارسال نظر