کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد
رهبر انقلاب در جلسه بررسی ابعاد سیل اخیر:

همه اقدامات لازم تا رفع مشکلات مردم سیل‌زده با جدیت ادامه یابد

رهبر معظم انقلاب گفتند: خدمات رسانی، هماهنگی بخشهای مختلف و شور و شوق کمک رسانی و روحیه بسیج شوندگی مردم در حادثه اخیر سیل در چند استان بسیار برجسته بود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۱۳ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 02
کد خبر: ۷۷۲۷
به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (سه‌شنبه) در جلسه‌ای ویژه با حضور معاون اول رئیس جمهور و تعدادی از اعضای دولت، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و فرماندهان کل ارتش و سپاه، فرماندهان نیروهای زمینی، دریایی، نیروی انتظامی و بسیج، مسئولان ستاد مدیریت بحران و دستگاه‌های امدادی و کمک رسان، ضمن دریافت گزارش از مسئولان اجرایی و نظامی درخصوص آخرین وضعیت مناطق آسیب دیده از سیل و اقدامات انجام شده برای اسکان سیل زدگان، رسیدگی به مشکلات مردم و تصمیم‌های اتخاذ شده به منظور جبران خسارات در بخشهای مسکن، کشاورزی، دامداری، زیرساخت‌ها و همچنین روند کنترل شرایط روزهای آینده، در برخی استان‌ها گفتند: خدمات رسانی، هماهنگی بخشهای مختلف و شور و شوق کمک رسانی و روحیه بسیج شوندگی مردم در حادثه اخیر سیل در چند استان بسیار برجسته بود اما باید همه تصمیم‌ها و اقدامات لازم، به‌صورت جدی پیگیری شود و تا رفع مشکلات و آلام مردم آسیب دیده ادامه یابد.

 

رهبر انقلاب اسلامی ضمن قدردانی از گزارش‌های ارائه شده در این جلسه افزودند: خدمات انجام گرفته و هماهنگی میان دستگاه‌ها و حضور مسئولان رده بالا و فرماندهان نظامی در دل حادثه و در مناطق آسیب دیده، از نکات قابل توجه این حادثه بود.

 

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: در کنار این نکات اما موضوع مهمتری نیز وجود دارد که آن هم مسئله پیشگیری از ویرانی‌ها و خسارات است که باید از قبل پیش بینی می‌شد.

 

ایشان افزودند: جدای از خسارات، موضوع صدمات روحی و روانی ناشی از حوادثی همچون سیل، بلندمدت و تأثیرگذار است، بنابراین باید به‌گونه ای برنامه ریزی و آینده نگری شود که صدمات و خسارات ناشی از اینگونه حوادث به کمترین میزان ممکن برسد.

 

رهبر انقلاب اسلامی «لایروبی رودخانه ها»، «لایروبی سدها»، «آزاد سازی حریم رودخانه ها»، «آبخیزداری» و «حفظ مراتع و جنگل ها» را از موضوعات بسیار مهم برشمردند و تأکید کردند: این حادثه باید یک درس عبرت باشد تا در طرح‌های مختلف آینده از جمله سد سازی ها، راه سازی ها، احداث راه آهن، و عمران شهری، همه جوانب مختلف دیده و آینده نگری لازم و جامع انجام شود.

 

حضرت آیت الله خامنه ای موضوع پیگیری جدی تصمیم‌های اتخاذ شده در حادثه سیل در استان‌های مختلف را مورد تأکید قرار دادند و گفتند: در حادثه اخیر، مردم واقعاً کمک کردند و روحیه بسیج شوندگی مردم برای خدمت فوق العاده است که باید از این روحیه استفاده شود، ضمن آنکه همکاری خوبی میان مردم و مسئولان به‌وجود آمد.

 

ایشان در پایان سخنان خود ضمن قدردانی از دستگاه‌های مختلف خاطرنشان کردند: در قضیه سیل اخیر صدا و سیما، انصافاً عملکرد خوبی داشت.

 

در این جلسه پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، معاون اول رئیس‌جمهور، وزیر کشور، وزیر نیرو و رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گزارشی از آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده و اقدامات انجام‌شده و خدمت‌رسانی به مردم بیان کردند.

 

معاون اول رئیس‌جمهور، سیل اخیر را سیلی کم‌سابقه و موجب درگیر شدن ۲۴ استان کشور برشمرد و افزود: در این حادثه، همه دستگاه‌ها و مسئولان آنها با ظرفیت کامل در خدمت مدیریت بحران قرار گرفتند.

 

جهانگیری، دستور رهبر انقلاب اسلامی به نیروهای مسلح برای خدمات‌رسانی در مناطق سیل‌زده را بسیار راهگشا خواند و با تشکر از فعالیت‌های مردمی در مناطق آسیب‌دیده، خاطرنشان کرد: دولت مصوبات مهمی برای جبران خسارات وارد شده به مردم از طریق کمک‌های بلاعوض و تسهیلات با سودهای پایین داشته است.

 

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به تصمیم‌های اتخاذ شده برای مدیریت آب‌های روان به سمت خوزستان گفت: از سپاه درخواست شده است برای هدایت آب‌های روان کانال‌هایی را در اطراف بستان و سوسنگرد احداث کند.

 

در ادامه رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به حضور نیروهای مسلح از ساعات اولیه وقوع سیل در گلستان، گفت: پس از دستور فرمانده کل قوا، همه امکانات فنی و مهندسی برای حل مشکل مردم بسیج، و تأکید شد که همه اقدامات با هماهنگی دستگاه‌های مسئول و ستادهای مدیریت بحران انجام شود.

 

سپس وزیر کشور گزارشی از امدادرسانی به مردم در مناطق سیل‌زده بیان کرد و افزود: تدوین طرح جامع کاهش خطرپذیری سیلاب برای همه استان‌ها، لایروبی سطوح و رودخانه‌ها، رفع تصرفات و آزادسازی حریم رودخانه‌ها، بیمه واحدهای مسکونی و ارتقا تجهیزات و دانش هواشناسی جزو مواردی است که باید برای آینده در دستور کار قرار بگیرد.

 

همچنین وزیر نیرو با اشاره به تأثیر مثبت بارشها بر آبگیری سدها و تالاب‌های کشور، از صدمات وارد شده به شبکه انتقال آب و برق کشور نیز گزارش داد و گفت: با توجه به سرازیر شدن آب‌ها از سمت لرستان و ایلام به سمت خوزستان و سدهای این استان، تدابیر لازم برای مقابله با بحران اندیشیده شده است.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار