عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان

سخنان سخنگوی کاخ سفید درباره بازگشت به برجام

سخنان سخنگوی کاخ سفید درباره بازگشت به برجام سخنگوی کاخ سفید بازگشت آمریکا به برجام را مشروط به بازگشت ایران به تعهدات برجام کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 13
کد خبر: ۷۷۳۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، «جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید روز جمعه در یک کنفرانس خبری اعلام کرد که واشنگتن برنامه‌ای برای گفت‌وگوی تلفنی با عربستان و ولی‌عهد سعودی ندارد.

 

وی افزود: این مشخص است که دولت جدید آمریکا در عرصه سیاست خارجی خود با عربستان سعودی تجدید نظر کرده است.

 

سخنگوی کاخ سفید در بخش دیگری از نشست خبری روز جمعه خود به برجام اشاره کرد و مجددا گفت که اگر ایران به تعهدات کامل خود در ذیل برجام بازگردد، واشنگتن نیز اقدام مشابه را انجام خواهد داد.

 

پیشتر جن ساکی از پاسخ به سوالی درباره اینکه دولت آمریکا، عربستان را به دلیل قتل جمال خاشقی به دست عوامل سعودی در کنسولگری این کشور در استانبول تحریم می‌کند یا نه، طفره رفته بود.

 

روزنامه «هیرلد تریبون» روز جمعه با انتشار مقاله‌ای درباره روابط عربستان و آمریکا در دولت بایدن نوشت که واشنگتن به شدت مخالف پرونده حقوق بشری ریاض و همچنین جنگ نیابتی در یمن است.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار