حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند

سی ان ان:ترامپ از یورش حامیانش به کنگره جلوگیری نکرد

سی ان ان:ترامپ از یورش حامیانش به کنگره جلوگیری نکرد سی‌ان‌ان با اشاره به گفتگوی تندِ رهبر جمهوری‌خواهان در مجلس نمایندگان با رییس‌جمهور پیشین آمریکا در ششم ژانویه اعلام کرد که ترامپ با اینکه می توانست، از یورش حامیانش به کنگره جلوگیری نکرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 13
کد خبر: ۷۷۴۱۲

به گزارش راهبرد معاصر شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان امروز شنبه و همزمان با آغاز پنجمین روز از دومین استیضاح ترامپ در مجلس سنای آمریکا در گزارشی اعلام کرد که رئیس جمهور پیشین این کشور در روز حمله هوادارانش به ساختمان کنگره (۶ ژانویه، ۱۷ دی ماه سال جاری)، از بازگرداندن آنها خودداری کرد.

بر اساس اعلام این شبکه تلویزیونی، دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا در روزی که طرفدارانش به ساختمان کنگره حمله کردند، با وجود درخواست جمهوریخواهانِ هم حزبی خود، از بازگرداندن آنها خودداری کرده بود.

به گزارش سی‌ان‌ان، در روز ناآرامی‌های کنگره در ۶ ژانویه، یک مکالمه تلفنی «سخت» میان ترامپ و «کوین مک‌کارتی» (Kevin McCarthy) رهبر جمهوری‌خواهان در مجلس نمایندگان آمریکا انجام شد که طی آن وی خواستار آن شد که «آشوبگران را بیرون بکشید»، اما ترامپ از این کار خودداری کرده بود.

در گزارش این شبکه تلویزیونی آمده است: رئیس جمهور پیشین آمریکا در آن زمان تأکید کرده بود که «کوین»، من معتقدم این افراد بیش از شما از نتایج انتخابات ناراحت هستند.

جمهوری‌خواهانی که این مکالمه را شنیده بودند گزارش دادند که این مکالمه در فضای بسیار تندی انجام شد و «کوین مک‌کارتی» فریاد می‌زد که معترضین می‌خواهند از طریق پنجره به دفتر او وارد شوند.

گفتنی است که تصاویر زنده ارسالی از پنجمین روز از دومین استیضاح ترامپ نشان می‌دهد که سناتورها در حال استماع آخرین استدلال‌های موافقین و مخالفین استیضاح وی هستند.

ترامپ نخستین رئیس جمهور آمریکا است که دو بار استیضاح می‌شود.

او پیشتر در پرونده موسوم به «اوکراین گیت» به سوءاستفاده از قدرت برای اعمال فشار بر رئیس جمهور یک کشور خارجی با هدف سندسازی علیه «جو بایدن» متهم شده بود.

روزنامه آمریکایی واشنگتن پُست پیشتر اعلام کرده بود که مقامات فدرال آمریکا ۲ زن را به اتهام ارتباط با حوادث کنگره این کشور در ۶ ژانویه ۲۰۲۱ بازداشت کردند.

بنابر گزارش اف‌بی‌آی، یکی از زنان مذکور در ویدئویی که برای فرزندانش ارسال کرده بود، گفته بود: ما به کپیتال هیل حمله کردیم … داخل شدیم، کار خود را انجام دادیم… ما به دنبال نانسی (پلوسی) بودیم تا به سَر او شلیک کنیم، اما او را پیدا نکردیم.

مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار