وزارت بهداشت: آنفلوانزا طی یک ماه آینده در سراسر کشور اوج می‌گیرد بازداشت ۴ قرقبان و نگهبان جنگل‌های مازندران بخاطر تبانی با قاچاقچیان چوب عباس پالیزدار دستگیر شد ماجرای خودسوزی یک مرد در دادسرای عمومی کدام استان‌ها سه‌شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه ۱۱ و ۱۲ آذر تعطیل شد آغاز بارش‌های سنگین از فردا / هشدار سرمای شدید از چهارشنبه وضعیت اجرای طرح ترافیک تهران فردا سه‌شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا آخر هفته جزییات و مبلغ جریمه طرح آلودگی هوا جزئیات تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات تهران برای سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴  مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه تعطیل شدند تعطیلی آموزش حضوری مدارس و دانشگاه‌های اردبیل در روز‌های ۱۱ و ۱۲ آذر ۱۴۰۴ بازداشت ۳ نفر دیگر از شهرداری کرمانشاه مرد هزار چهره کیش دستگیر شد کدام استان‌ها دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شدند؟

جریمه 120 هزار تومانی تاخیر در ثبت نام آزمون‌های سراسری

سخنگوی سازمان سنجش گفت: طبق مصوبه هیات دولت داوطلبانی که با تاخیر در آزمون‌های سراسری ثبت نام کنند موظفند علاوه بر هزینه اصلی ثبت نام، ۱۲۰ هزار تومان هم هزینه دیرکرد پرداخت کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۱ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 13
کد خبر: ۷۷۴۲۲
تعداد نظرات: ۳ نظر

به گزارش راهبرد معاصر خانم فاطمه زرین آمیزی با بیان اینکه ما هر سال برای هزینه ثبت نام آزمون هایمان از هیات دولت مصوبه می‌گیریم و بر اساس آن هزینه ثبت نام را در دفترچه ثبت نامی اعلام می‌کنیم افزود: امسال هیات دولت مصوب کرد برای ثبت نام‌های با تاخیر علاوه بر هزینه ثبت نام اصلی، داوطلب موظف است ۱۲۰ هزار تومان هم هزینه دیرکرد واریز کند.
وی همچنین درخصوص اینکه این مبالغ صرف چه اموری می‌شود، گفت: این مصوبه دولت برای تمام آزمون‌های سراسری است که توسط سازمان سنجش انجام می‌شود، اما هزینه اصلی ثبت نام و ۱۲۰ هزار تومان هزینه دیرکرد، طبق روال گذشته به حساب خزانه دولت واریز می‌شود و سازمان سنجش اصلا در این زمینه ذینفع نیست.
خانم زرین آمیزی در واکنش به غیر منصفانه خواندن هزینه دیرکرد ۱۲۰ هزار تومانی افزود: شاید در نگاه اول غیرمنصفانه باشد، اما تبعات این دیرکرد بسیاری از بخش‌های اجرایی را درگیر می‌کتد و باید به یک شکلی هزینه‌هایی که به سیستم‌ها تحمیل می‌شود جبران شود.
اخذ هزینه دیرکرد برای ثبت نام در آزمون‌های سراسری بدون اعلام قبلی و همگانی بوده است. به داوطلبان ادامه تحصیل توصیه می‌شود در مهلت مقرر اقدام به ثبت نام کنند تا کار به تمدید مهلت ثبت نام و جریمه دیرکرد نرسد.
هزینه مصوب برای ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۰، نود هزار و ۸۵۰ تومان بوده که این هزینه در ثبت نام‌های با تاخیر به ۲۱۰ هزار تومان افزایش یافته است.

خبرگزاری صدا و سیما

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۰ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۵
0
0
همینو کم داشتیم اونم اضافه شد .دزدی مگه شاخ ودم داره ، خدا زیروزبرت کنه مملکت !
بماند
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۶
0
0
چرا قبل از این اطلاع رسانی نکردید؟تا کجا میخواید ادامه‌ش بدید؟تا کی؟تو این اوضاع اقتصادی چرا از مردم پول زور میگیرید؟به خدا که اعتقاد ندارید ولی واقعا وجدان هم ندارید؟از کارای شما به خدایی که انتقام مظلوم رو به شدیدترین شکل ممکن ازتون میگیره،شکایت کردم.ظلم پایدار نمی‌مونه.خدایا ظالم رو جلوی چشم مظلوم خار و خفیف و نابود و هلاک بفرما.آمین یا رب المنتقم.
طبق مصوبه هیئت دولت؟حاکم شهری که مرغابی بود........
سردارآبادگر
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۰
0
0
خوشحالم که هنوز رعیت زورش به بی قانونی دولت میرسه... لغو جریمه 120 تومنی... سخن گو...
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار