مجسمه شکست والرین در مقابل ایرانیان از میدان انقلاب برداشته شد ترافیک سنگین در ورودی‌های غربی و شرقی تهران/ بارش برف و باران در چند محور کشور ادارات و بانک‌های هرمزگان فردا تعطیل شدند رأی پرونده قتل زهرا میرزایی مجری تلویزیون صادر شد ۱۰ فناوری برتر در سال ۲۰۲۶ را بشناسید واریز رفاهیات شب یلدا ویژه کارکنان آموزش و پرورش مدارس، ادارات و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ درآمد یوتوبر‌های فارسی با آپدیت جدید تا ۸۰ درصد کاهش یافت جزئیات تعطیلی خراسان رضوی تا پایان هفته تعطیلی مدارس شبانه‌روزی لامرد در روز چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ پرداخت تفاضل دیه با کیست؟ اختلاف قوه قضائیه، وکیل اولیای دم و مجلس پلیس‌راه: به‌دلیل فعالیت سامانه بارشی در روز‌های ۲۵ تا ۲۷ آذر از سفر‌های غیرضروری خودداری کنید ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا / صدور هشدار برای ۱۵ استان کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ورود به دانشگاه فرهنگیان آسان‌تر شد/ابلاغ مصوبه افزایش شرط سن ورود به دانشگاه فرهنگیان + جزئیات بارش برف و باران تا جمعه در تهران / هوا سردتر می‌شود

تولید انبوه واکسن ایرانی کرونا در راه است

مدیرعامل بنیاد برکت گفت: ستاد اجرایی فرمان امام با تأمین ماشین آلات و دستگاه‌ها در راستای تولید انبوه واکسن کاملا ایرانی کرونا برنامه‌ریزی کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۴ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 14
کد خبر: ۷۷۴۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید امیرحسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام  اظهار کرد: ۱۰۰ هزار پروژه اقتصادی و اشتغالزایی در کشور اجرا شده است.

 

او با بیان اینکه نزدیک به ۴۷ هزار پروژه عمرانی شامل مدرسه، مسکن و... اجرا شده است، گفت: ۶ هزار میلیارد تومان در استان سیستان و بلوچستان برنامه ریزی شده که در ۹ ماه گذشته اقدامات بسیار خوبی در این حوزه صورت گرفته است.

 

مدنی با بیان اینکه در حوزه اشتغالزایی نزدیک به ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای اجرای طرح‌های این استان برنامه ریزی شده است، گفت: ۲۱ طرح هدف گذاری شده است و همچنین مقرر شده به صورت سالانه ۷ طرح در سال‌های ۱۳۹۹، ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ اجرایی شود.

 

او با بیان اینکه برنامه ریز‌هایی برای سرمایه گذاری در معدن هامون مس انجام شده که در حال حاضر پیشرفت خوبی نیز داشته است، افزود: برای ۷۵ هزار نفر از مردم استان سیستان و بلوچستان اشتغالزایی صورت گرفته است.

 

مدیر عامل بنیاد برکت گفت: انجام تعهدات عمرانی برای مناطق سیل زده این استان و اشتغالزایی در سواحل مکران در اولویت کار است.

او با بیان اینکه ۲۷۰ مرکز جامع سلامت راه اندازی شده است، افزود: در حال حاضر ۲ هزار تخت بیمارستانی بیمارستان‌های برکت در اختیار بیماران کرونایی سراسر کشور قرار دارند.

 

مدنی درباره اقدامات مقابله‌ای در راستای بیماری کرونا گفت: طی ۲۳ روز بزرگترین کارخانه تولید ماسک غرب آسیا راه اندازی شد و در عرض دو هفته کیت‌های تشخیص سریع ویروس کرونا تولید شد.

 

او با بیان اینکه در حال حاضر یکی از مسیر‌های تولید واکسن کرونا به پایان فاز یک تست انسانی رسیده است، گفت: یکی از مهم‌ترین اقدامات در کنار ساخت واکسن، تولید انبوه آن است که در حال حاضر ستاد اجرایی فرمان امام با تأمین ماشین آلات، دستگاه‌ها و... در راستای تولید انبوه واکسن کاملا ایرانی برنامه ریزی‌هایی را انجام داده است.

 

مدنی بیان کرد: امیدواریم بتوانیم سالانه ۱۰۰ میلیون دوز واکسن کرونای ایرانی تولید کنیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار