سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

صدور مجوز مصرف اضطراری واکسن‌های آسترازنکا و بهارات در ایران

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذاودارو از صدور مجوز مصرف اضطراری برای ۲ واکسن خارجی دیگر (آسترازنکا و بهارات) خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۷ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 17
کد خبر: ۷۷۹۰۴

به گزارش راهبرد معاصر سیدحیدر محمدی مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذاودارو  اظهار کرد: واکسن‌های آسترازنکا و بهارات هند روز گذشته مجوز مصرف اضطراری از کمیسیون ماده بیست وزارت بهداشت را کسب کردند.

او افزود: پرونده و مستندات این واکسن توسط کارشناسان سازمان غذاودارو مطالعه شد و پس از «اسپوتنیک وی»، این واکسن‌ها مجوز مصرف اضطراری دریافت کردند.

محمدی تصریح کرد: آسترازنکا یک شرکت چندملیتی است و شرکت انگلیسی صِرف نیست؛ بخشی از تحقیقات این واکسن توسط آکسفورد انجام شده، بخشی از تولید این واکسن توسط کشور سوئد انجام شده و بخش دیگر تحقیقات و تولید آن توسط سایر کشور‌ها انجام شده است.

او گفت: واکسن آسترازنکا در ۷ کشور دنیا تولید می‌شود و کشور‌های انگلیس، هند، روسیه و کره جنوبی از جمله کشور‌هایی هستند که این واکسن را تولید می‌کنند. بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری خرید واکسن کرونا از کشور‌های آمریکا، انگلیس و فرانسه ممنوع است و این واکسن‌ها نباید در این کشور‌ها تولید شوند.

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذاودارو اضافه کرد: آسترازنکا شرکتی چندملیتی است و در صورت واردات واکسن از این شرکت، محصولات آن از کشور‌های کره جنوبی و روسیه خریداری می‌شود، همچنین این واکسن، هم از طریق قرارداد کواکس و هم به صورت مستقیم خریداری می‌شود و هنوز مشخص نیست که چند دوز از این واکسن به کشور وارد می‌شود.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر