تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟

بلینکن: دیپلماسی بهترین راه مقابله با ایران است

وزیر امور خارجه آمریکا با معرفی رسمی رابرت مالی به عنوان نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، بر دیپلماسی برای آنچه که دست نیافتن ایران به سلاح هسته‌ای نامید،‌تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 14
کد خبر: ۷۷۴۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ آنتونی بلینکن عصر شنبه در یادداشت توئیتری خود نوشت: از دیدن اینکه رابرت مالی، نماینده ویژه رئیس جمهوری در امور ایران آغاز خوبی در وزارت خارجه داشته است، خرسندم.

 

وی افزود: دیپلماسی اصولی بهترین راه برای اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است.

 

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در رقابت‌های انتخاباتی خود از بازگشت سریع به توافق هسته‌ای سخن گفت اما با گذشت بیش از سه هفته از شروع به کار دولت خود، هنوز اقدام ملموسی در زمینه برطرف کردن تحریم علیه مردم ایران انجام نداده است.

 

تاکنون همه مقامات ارشد دولت بایدن مدعی شده‌اند که شرط بازگشت آنها به برجام که از سال ۱۳۹۷ تاکنون در خارج از آن هستند و اقدامات آنها نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت و همچنین توافق هسته‌ای بوده است، پایبندی کامل ایران به تعهدات خود است.

 

از آن سو، جمهوری اسلامی ایران در پی نقض عهد و همچنین بی عملی اروپا در جبران خسارات وارده به مردم ایران، از سال گذشته گام‌های کاهش تعهدات خود را آغاز کرد و البته خاطرنشان ساخت همه آنها برگشت پذیرند.

 

با این حال، قانون راهبردی اقدام برای لغو تحریم، دولت را مکلف کرده است از ابتدای اسفندماه در صورت تداوم تحریم‌ها، اجرای پروتکل الحاقی پیمان منع گسترش سلاح اتمی را متوقف سازد و سطح بازرسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را کاهش دهد.

 

بلینکن و جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید، بارها از رایزنی با متحدان، شرکا و اعضای کنگره برای مواجهه با این مشکل سخن گفتند و سخنگوی وزارت خارجه هم بارها تاکید کرد که عدم اطلاع رسانی در این زمینه به معنای آن نیست که اقدامی انجام نمی‌شود.

 

وزیر خارجه آمریکا در نخستین اقدام با وزیران خارجه سه کشور اروپایی عضو برجام به صورت مجازی گفت‌وگو کرد که موضوع ایران محور اصلی این تبادل نظر بود./ ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار