جهاد اسلامی: سلاح مقاومت به هیچ طرفی تحویل داده نمی‌شود کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند تکرار اظهارات خصمانه وزیر خارجه لبنان علیه ایران و حزب‌الله قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت

بلینکن: دیپلماسی بهترین راه مقابله با ایران است

وزیر امور خارجه آمریکا با معرفی رسمی رابرت مالی به عنوان نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، بر دیپلماسی برای آنچه که دست نیافتن ایران به سلاح هسته‌ای نامید،‌تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 14
کد خبر: ۷۷۴۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ آنتونی بلینکن عصر شنبه در یادداشت توئیتری خود نوشت: از دیدن اینکه رابرت مالی، نماینده ویژه رئیس جمهوری در امور ایران آغاز خوبی در وزارت خارجه داشته است، خرسندم.

 

وی افزود: دیپلماسی اصولی بهترین راه برای اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است.

 

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در رقابت‌های انتخاباتی خود از بازگشت سریع به توافق هسته‌ای سخن گفت اما با گذشت بیش از سه هفته از شروع به کار دولت خود، هنوز اقدام ملموسی در زمینه برطرف کردن تحریم علیه مردم ایران انجام نداده است.

 

تاکنون همه مقامات ارشد دولت بایدن مدعی شده‌اند که شرط بازگشت آنها به برجام که از سال ۱۳۹۷ تاکنون در خارج از آن هستند و اقدامات آنها نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت و همچنین توافق هسته‌ای بوده است، پایبندی کامل ایران به تعهدات خود است.

 

از آن سو، جمهوری اسلامی ایران در پی نقض عهد و همچنین بی عملی اروپا در جبران خسارات وارده به مردم ایران، از سال گذشته گام‌های کاهش تعهدات خود را آغاز کرد و البته خاطرنشان ساخت همه آنها برگشت پذیرند.

 

با این حال، قانون راهبردی اقدام برای لغو تحریم، دولت را مکلف کرده است از ابتدای اسفندماه در صورت تداوم تحریم‌ها، اجرای پروتکل الحاقی پیمان منع گسترش سلاح اتمی را متوقف سازد و سطح بازرسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را کاهش دهد.

 

بلینکن و جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید، بارها از رایزنی با متحدان، شرکا و اعضای کنگره برای مواجهه با این مشکل سخن گفتند و سخنگوی وزارت خارجه هم بارها تاکید کرد که عدم اطلاع رسانی در این زمینه به معنای آن نیست که اقدامی انجام نمی‌شود.

 

وزیر خارجه آمریکا در نخستین اقدام با وزیران خارجه سه کشور اروپایی عضو برجام به صورت مجازی گفت‌وگو کرد که موضوع ایران محور اصلی این تبادل نظر بود./ ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار