تکذیب یک آگهی توسط سفارت روسیه در ایران ترامپ: اگر رئیس‌جمهور نمی‌شدم، جنگ جهانی سوم رخ می‌داد اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند

آمریکا:به دنبال توافق هسته‌ای جدیدی با ایران هستیم

وزارت خارجه آمریکا در مصاحبه با شبکه العربیه اعلام کرد کشورش به دنبال توافق هسته‌ای جدیدی با ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۶ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 17
کد خبر: ۷۷۹۱۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه العربیه، وزارت خارجه آمریکا در مصاحبه با شبکه سعودی العربیه مدعی شد: به دنبال توافق هسته‌ای جدیدی هستیم که فعالیت‌های ایران در منطقه را نیز در بر بگیرد.

او در ادامه افزود: تمامی گزینه‌ها در برابر دولت بایدن برای تعامل با پرونده هسته‌ای ایران مطرح است. دولت بایدن به طور کلی به دنبال گزینه دیپلماتیک است.

وزارت خارجه آمریکا در ادامه مدعی شد: کشور‌های منطقه و جهان نگرانی‌هایی از پرونده هسته‌ای ایران دارند. واشنگتن پیش از بازگشت ایران از نقض هایش (در برجام) به توافق هسته‌ای باز نخواهد گشت.

وزارت خارجه آمریکا در ادامه ادعا‌های خود گفت: امنیت منطقه به علاوه جلوگیری از به دست آوردن سلاح هسته‌ای از سوی ایران در اولویت قرار دارد. دیپلماسی، اسلوب برتر برای استقرار صلح در منطقه به شمار می‌رود.

وزارت خارجه آمریکا همچنین اعلام کرد: ما با همپیمانان مان برای پیشبرد روند دیپلماتیک در خصوص پرونده هسته‌ای ایران کار خواهیم کرد

گفتنی است دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا سال ۲۰۱۸ میلادی با خروج از برجام، تحریم‌های یکجانبه‌ای را در راستای سیاست فشارحداکثری علیه کشورمان اعمال کرده بود؛ اقدامی که به گفته کارشناسان با تمام شدن دوره ترامپ به نتیجه نرسید. پس از روی کار آمدن دولت بایدن، زمزمه‌هایی از بازگشت آمریکا به برجام مطرح شده است.

باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار