دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

بلینکن: دیپلماسی بهترین راه مقابله با ایران است

وزیر امور خارجه آمریکا با معرفی رسمی رابرت مالی به عنوان نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، بر دیپلماسی برای آنچه که دست نیافتن ایران به سلاح هسته‌ای نامید،‌تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 14
کد خبر: ۷۷۴۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ آنتونی بلینکن عصر شنبه در یادداشت توئیتری خود نوشت: از دیدن اینکه رابرت مالی، نماینده ویژه رئیس جمهوری در امور ایران آغاز خوبی در وزارت خارجه داشته است، خرسندم.

 

وی افزود: دیپلماسی اصولی بهترین راه برای اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است.

 

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در رقابت‌های انتخاباتی خود از بازگشت سریع به توافق هسته‌ای سخن گفت اما با گذشت بیش از سه هفته از شروع به کار دولت خود، هنوز اقدام ملموسی در زمینه برطرف کردن تحریم علیه مردم ایران انجام نداده است.

 

تاکنون همه مقامات ارشد دولت بایدن مدعی شده‌اند که شرط بازگشت آنها به برجام که از سال ۱۳۹۷ تاکنون در خارج از آن هستند و اقدامات آنها نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت و همچنین توافق هسته‌ای بوده است، پایبندی کامل ایران به تعهدات خود است.

 

از آن سو، جمهوری اسلامی ایران در پی نقض عهد و همچنین بی عملی اروپا در جبران خسارات وارده به مردم ایران، از سال گذشته گام‌های کاهش تعهدات خود را آغاز کرد و البته خاطرنشان ساخت همه آنها برگشت پذیرند.

 

با این حال، قانون راهبردی اقدام برای لغو تحریم، دولت را مکلف کرده است از ابتدای اسفندماه در صورت تداوم تحریم‌ها، اجرای پروتکل الحاقی پیمان منع گسترش سلاح اتمی را متوقف سازد و سطح بازرسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را کاهش دهد.

 

بلینکن و جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید، بارها از رایزنی با متحدان، شرکا و اعضای کنگره برای مواجهه با این مشکل سخن گفتند و سخنگوی وزارت خارجه هم بارها تاکید کرد که عدم اطلاع رسانی در این زمینه به معنای آن نیست که اقدامی انجام نمی‌شود.

 

وزیر خارجه آمریکا در نخستین اقدام با وزیران خارجه سه کشور اروپایی عضو برجام به صورت مجازی گفت‌وگو کرد که موضوع ایران محور اصلی این تبادل نظر بود./ ایرنا

ارسال نظر