سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند

صنعاء: تا وقتی یمن بمباران می‌شود، متجاوزان از پهپاد و راکت در امان نیستند

صنعاء: تا وقتی یمن بمباران می‌شود، متجاوزان از پهپاد و راکت در امان نیستند عضو شورای عالی سیاسی یمن تاکید کرد، تا زمانی که حملات هواپیماهای آمریکایی، انگلیسی و اروپایی علیه یمن ادامه دارد و تجاوز متوقف نشده، حملات پهپادی و موشکی علیه متجاوزان ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 14
کد خبر: ۷۷۴۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ عضو شورای عالی سیاسی در یمن تاکید کرد که اگر ائتلاف سعودی با جدیت برای توقف بمباران‌ها علیه یمن اقدام کند، در ازای آن حملات علیه ائتلاف سعودی نیز متوقف می‌شود.

 

به گزارش شبکه المیادین، محمد علی الحوثی گفت :«ما آماده‌ایم که اگر بمباران یمن متوقف شود، در ازای آن بمباران طرف مقابل را متوقف کنیم.»

 

وی افزود:« تا به الان که بمباران‌ها علیه یمن با هواپیماهای آمریکایی، انگلیسی و اروپایی ادامه داشته است و درگیری‌ها ادامه دارد».

 

این مقام سیاسی یمن تصریح کرد: «مجددا می‌گوییم اگر کشورهای متجاوز حملات علیه یمن را متوقف کنند، حملات پهپادی و موشکی علیه آنها نیز متوقف خواهد شد، وگرنه تا بمباران یمن ادامه دارد، متجاوزان از حملات یمنی‌ها در امان نیستند».

 

«مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن نیز شامگاه شنبه طی نطقی گفت:« ثابت قدم بودن مردم ما به پیروزی منجر شده است و در روزهای اخیر شاهد نگرش‌های مثبت اتحادیه اروپا بوده‌ایم و حتی دولت آمریکا شروع به بررسی سیاست‌های خود کرده است».

 

رئیس شورای عالی سیاسی یمن افزود که رویکرد بین المللی مثبت شده است و باید تا رفع حصر و پایان تجاوز ادامه یابد و این مسئله مهم است.

 

وی افزود: «تمام قوانین و ادیان آسمانی حق ما در دفاع از خود را تصدیق می‌کند و هر عملی، عکس العملی دارد و این قانون جهان است»./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار