بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

اهداف اصلی آمریکا از بمباران مواضع الحشد الشعبی نزدیک مرز سوریه

اهداف اصلی آمریکا از بمباران مواضع الحشد الشعبی نزدیک مرز سوریه یکی از رهبران ائتلاف «دوله القانون» در واکنش به حمله اخیر آمریکا به مواضع الحشد الشعبی در نزدیکی مرزهای سوریه، تصریح کرد که برای این اقدام آمریکایی‌ها می‌توان سه هدف اصلی را متصور شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۲ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 02
کد خبر: ۷۹۳۸۳

به گزارش راهبرد معاصر،  «ابو احمد البصری» از رهبران ائتلاف «دوله القانون»، امروز (سه‌شنبه - 2 مارس) تصریح کرد که آمریکا برای حمله اخیر به مواضع الحشد الشعبی در نزدیکی مرز با سوریه، دارای سه هدف اصلی بود.

 

وی در گفت‌وگو با پایگاه خبری «المعلومه» تصریح کرد: حمله هوایی آمریکا به مواضع الحشد الشعبی در نزدیکی مرزهای سوریه، در چارچوب مجموعه حملات پیشین به این بخش برای تحقق سه هدف اصلی قرار می‌گیرد. نخست، تلاش برای تضعیف توانمندی‌های الحشد الشعبی که یک سازمان و نهاد رسمی، ملی و امنیتی وابسته به دولت عراق است، دوم تلاش برای تضعیف اقدامات امنیتی این سازمان در طول مرزها و بستن راه بر روی کسانی که می‌خواهند از طریق مرزها به داخل عراق نفوذ کنند و سوم، تلاش برای ایجاد شکاف‌های در مرز برای وارد کردن تروریست‌های بیشتر به عمق خاک عراق.

 

البصری افزود: تلاش‌های آمریکا برای تضعیف الحشد الشعبی محکوم به شکست خواهد بود زیرا این سازمان، داعش را شکست داده و شهرها و روستاهای عراق را آزاد کرده است.لذا کلیه توطئه‌ها علیه این سازمان، ناکام خواهد ماند. آمریکا با هدف قرار دادن یک نهاد ملی و دولتی، مرتکب خطاهای بزرگی شده است و نارضایتی شدید ملت عراق را به دلیل نقض‌های مکرر حاکمیت ملی برانگیخته است.

 

هواپیماهای آمریکایی بامداد جمعه پیش، منطقه بین «البوکمال» سوریه و «القائم» عراق در مرز میان دو کشور را هدف قرار داد. وزارت دفاع آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد ارتش آمریکا به دستور «جو بایدن» مواضعی را در شرق سوریه بمباران کرد و این حمله بر اساس اطلاعات دریافتی از سمت دولت عراق انجام شده است، ادعایی که مقامات عراقی آن را رد کردند.

 

اما سازمان الحشد الشعبی طی بیانیه‌ای به صراحت اعلام کرد که آمریکا مواضع الحشد الشعبی را در نوار مرزی عراق با آمریکا و نه خاک سوریه هدف قرار داده است.

 

در بیانیه الحشد الشعبی آمده است: «با توجه به جدی بودن این قضیه و بازتاب آن بر حاکمیت، امنیت و ثبات کشور عزیزمان عراق، سازمان الحشد الشعبی برای مدتی منتظر ماند تا روایات کامل در مورد این حمله به اتمام برسد و تایید شود که رزمندگان ما بر خلاف روایت نظامیان متجاوز آمریکایی در عمق خاک سوریه نبودند بلکه در نوار مرزی بین دو کشور برای حفاظت از خاک عراق دربرابر تروریسم حضور داشتند».

 

این سازمان تاکید کرد: «پس از اینکه در این خصوص مطمئن شدیم، رسما اعلام می‌کنیم که نیروهای ما در خط دفاعی عراق حضور داشتند و این تجاوز، پیش‌بینی کننده اتفاقاتی خطرناک در آینده است که باید از وقوع آن جلوگیری شود.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار