با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش

اسلامی: کاهلی برخی مدیران مانع ساخت هلیکوپتر در ایران شد

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه کاهلی برخی مدیران باعث شد ما نتوانیم سازنده هلیکوپتر شویم گفت: ایران یکی از بزرگترین ظرفیتهای هلیکوپتری دنیاست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۸ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 14
کد خبر: ۷۷۵۳۹

به گزارش راهبرد معاصر محمد اسلامی در مراسم رونمایی از شش موتور هلیکوپتر اورهال شده برای اولین بار در کشور اظهار کرد:  فکر و اندیشه درست از اهمیت بالایی در تمام امور برخوردار است، اما از آن مهمتر نگاه متعهدانه است که می تواند به شناسایی همه ظرفیت‌های موجود در کشور کمک کند.

وی افزود اگر نگاه متعهدانه باشد می‌توانیم از ظرفیت تخصص و دانش هلیکوپتری در کشور استفاده حداکثری را ببریم. انواع مختلفی از هلیکوپتر را در مجموعه هلیکوپتری ایران دیدم که هر کدام جایگاهی برای خود دارند. در این حوزه داشتن ابزار و قطعات مهم است و  از همه مهمتر داشتن تعهد است.

اسلامی با بیان اینکه ایران کشوری مملو از استعداد است ادامه داد: در دهه 70 جمعی از کارکنان پنها به رهبر معظم انقلاب اعلام کردند قطعاتی داریم که اگر به ما میدان داده شود توانایی ساخت هلیکوپتر را داریم حضرت آقا فرمودند به این ها فرصت بدهید تا ظرفیت امکان را به وجود آورند، اگر هم به ساخت هلیکوپتر هم منجر نشود این یک دستاورد است.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد اگر کاهلی نبود همه اجزای هلیکوپتر در کشور ساخته می‌شد اما مشکل ما مدیرانی بودند که باورهای شان به صفر نزدیک بود و امروز این ظرفیت و باور وجود دارد و ایران یکی از بزرگترین ظرفیتهای هلیکوپتری دنیاست که می‌تواند به بازیگر مطرحی در صنعت هلیکوپتری تبدیل شود.

تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار