وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

آمادگی برای صادرات واکسن کووایران برکت

آمادگی برای صادرات واکسن کووایران برکت مسئول گروه نظارت واکسن کووایران برکت گفت: امیدواریم بعد از پایان مطالعه و تامین نیاز مردم کشور بتوانیم واکسن ایرانی کرونا را صادر کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۴ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 14
کد خبر: ۷۷۵۶۶

به گزارش راهبرد معاصر سید حامد حسینی مسئول گروه نظارت بر آزمایش‌های بالینی واکسن کووایران برکت در خبر شبانگاهی، اظهار کرد: ۵۶ داوطلبی که باید در فاز یک تست واکسن واکسینه می‌شدند واکسن را دریافت کردند.

او با بیان اینکه اکثر این افراد دوز دوم را نیز دریافت کردند و مطالعه فاز یک رو به اتمام است، گفت: نمونه خون این افراد ١۴ اسفند ماه گرفته خواهد شد و نتیجه آن را تقدیم سازمان غذا و دارو می‌کنیم.

حسینی ادامه داد: اگر نتایج قانع کننده بود باید اجازه ورود به مرحله فاز دو و سه تست انسانی را به ما بدهند.

او با بیان اینکه خوشبختانه حال داوطلبان دریافت کننده واکسن کرونا تا این جا خوب بوده است، گفت: ۶ بار جلسه کمیته پایش ایمنی را با حضور ناظرین وزارت بهداشت برگزار کردیم.

مسئول گروه نظارت بر آزمایش‌های بالینی واکسن کووایران برکت با بیان اینکه هدف فاز اول مطالعه ایمنی بخشی واکسن بوده است که تا این مرحله به نتیجه مطلوب رسیده ایم، گفت: از ابتدای شروع مطالعه اجازه نداشتیم به داوطلبان اعلام کنیم که آن‌ها واکسن را دریافت کرده اند یا واکسن نما.

حسینی افزود: در پایان از نظر اخلاقی باید به این افراد اعلام شود که واکسن را دریافت کرده اند یا واکسن نما.

او با بیان اینکه کشور‌ها در امر پایدار کردن دسترسی به واکسن هستند و مذاکرات مختلفی با چندین کشور انجام شده است، افزود: حدود ۵ کشور در جلسات مختلف حضور داشتند و از روند تولید واکسن مطلع شدند و امیدواریم بعد از پایان مطالعه و تامین نیاز مردم کشور بتوانیم واکسن ایرانی را صادر کنیم.

او ادامه داد: طبق آزمایشی که چند هفته گذشته انجام شد مشخص شد این واکسن ویروس جهش یافته انگلیسی را نیز خنثی می‌کند.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار