پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

عمان:هیچ مانعی برای احیای برجام وجود ندارد

عمان:هیچ مانعی برای احیای برجام وجود ندارد وزیر خارجه عمان برجام را مهم‌‌ترین دستآورد آمریکا در منطقه توصیف کرد و خواستار بازگشت مجدد این کشور به برجام شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 15
کد خبر: ۷۷۶۲۹

به گزارش راهبرد معاصر  «بدر البوسعیدی» وزیر خارجه عمان گفت که سیاست خارجی کشورش بر صلح و همکاری استوار است.

البوسعیدی در مصاحبه با اندیشکده آمریکایی «شورای آتلانتیک» بر آمادگی کشورش برای کمک به توقف تنش‌ها در منطقه تأکید کرد و گفت: «ما از روابط بسیار خوبی با ایران برخورداریم و طبیعتا با آمریکا نیز روابط حسنه‌ای داریم».

او افزود: «معتقدم که کانال‌های مستقیم بین تیم‌های سیاست خارجی واشنگتن و تهران باز است و هیچ مانعی برای احیای آن وجود ندارد».

طبق گزارش وبگاه «الخلیج اونلاین»، البوسعیدی تصریح کرد: «برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در طول چند سال یک دستآورد مهم برای آمریکا در منطقه بود و بازگشت به این برنامه نیز اقدام تکمیلی مهمی برای این دستآورد خواهد بود و علاوه بر آن نشانه امیدوارکننده‌ای برای نتایج آتی آن است».

وزیر خارجه عمان همچنین به این سخن «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا اشاره کرد که گفته بود «ما می‌توانیم به یکدیگر به چشم همسایه نگاه کنیم نه یک دشمن و می‌توانیم در نهایت احترام با یکدیگر تعامل کنیم و تلاش‌ها را یکی کرده و تنش‌ها را کم کنیم».

البوسعیدی افزود: گرچه منظور بایدن از این سخنان سیاست داخلی بود اما این سخن درباره سیاست خارجی نیز صدق می‌کند و به همان اندازه از اهمیت برخوردار است.

وزیر خارجه عمان درباره برگزاری نشست وزرای خارجه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس با هدف بررسی افق‌های جدید همکاری ابراز تمایل کرد و گفت که امیدوار است این نشست در ماه مارس برگزار شود.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار