عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

الخلیج آنلاین: «معامله قرن» در سالگرد «یوم‌النکبه» ارائه می‌شود

یک وبگاه عربی به نقل از منابع آگاه اعلام کرد، آمریکا زمان ارائه «معامله قرن» را به اطلاع کشورهای عربی رسانده و این طرح در «یوم‌النکبه» (15 می) رونمایی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 04
کد خبر: ۷۷۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع عربی و فلسطینی بلندپایه زمان تقریبا نهایی برای ارائه «معامله قرن» توسط آمریکا را فاش کردند.

 

این منابع آگاه به وبگاه «الخلیج آنلاین»گفتند، مسئولان آمریکایی نزدیک به دولت دونالد ترامپ به اطلاع  کشورهای عربی و حاشیه خلیج فارس رسانده‌‌اند، موعد پیشنهاد داده شده برای ارائه معامله قرن سالگرد «یوم‌النکبه» (روز مصیبت) 15 ماه می (25 اردیبهشت) است.

 

در ادامه این گزارش آمده است، دولت ترامپ تمام مقدمات لازم برای ارائه معامله قرن را انجام داده و بودجه مالی مورد نظر برای تضمین اجرایی شدن بندهای این طرح را از کشورهای عربی و دیگر کشورها دریافت کرده است.

 

منابع آگاه تأکید کردند، دولت دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا موعد رسمی ارائه معامله قرن را که تا کنون بر آن توافق شده، به اطلاع مقامات ارشد سعودی، امارات، مصر و اردن رسانده است.

 

معامله قرن یا توافق نهایی، طرحی به پیشنهاد دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی و حمایت عربستان، برای پایان منازعه «اسرائیل» با فلسطین و مقدمه‌ای برای عادی‌سازی روابط عربی اسرائیلی است. در این طرح و مذاکرات بعدی، مسئله آوارگان با «وطن جایگزین» در خارج از فلسطین اشغالی حل و «حق بازگشت» آوارگان فلسطینی به کشورشان برای همیشه لغو می‌شود.

 

همچنین بر اساس طرح مذکور، دولت فلسطین در نوار غزه و صرفا در مناطق الف و ب و بخش‌هایی از منطقه ج کرانه باختری تشکیل و وضعیت نهایی قدس و بازگشت آوارگان به مذاکرات بعدی موکول می‌شود و در گام آخر، مذکرات «صلح» میان رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی به رهبری عربستان سعودی آغاز می‌شود.

 

15 ماه می میلادی (برابر با 25 اردیبهشت) سالروز فاجعه اشغال فلسطین توسط رژیم صهیونیستی (موسوم به یوم النکبه) در سال 1948 است. واژه «النکبة» (مصیبت) یادآور دو خاطره نامیمون در حافظه فلسطینی‌هاست: نخست استقرار رژیم اسرائیل در سال 1948 و دوم اخراج بیش از 800 هزار فلسطینی از وطن خود.

 

«النکبة» نه تنها نماد فاجعه‌ای است که در آن سال بر سر سرزمین فلسطین نازل شد بلکه نمایانگر سختی ها و معضلاتی است که طی چندین دهه گذشته به این ملت تحمیل گشته است؛ در واقع «یوم النکبه» روایت یک تراژدی انسانی است؛ تخریب بخش اعظمی از بنیان های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی فلسطینیان تا راه برای اعلام موجودیت یک دولت نامشروع گشوده شود.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار