انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود عارف: فرهنگ ایرانی نشان داده است اهل گفت‌و‌گو و مذاکره هستیم واکنش سخنگوی دولت به آغاز مذاکرات ایران و آمریکا

رستم قاسمی: پارس جنوبی نماد توانمندی ایران و ایرانی است

وزیر سابق نفت تصریح کرد: مقام معظم رهبری یک‌بار در سال 1390 با سفر به پارس جنوبی از روند اجرای پروژه‌ها بازدید کردند و طی حمایت تمام‌قد از توسعه میدان‌های نفتی و گازی توسط پیمانکاران داخلی، از تصمیمات گرفته‌شده در این خصوص قدردانی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 04
کد خبر: ۷۷۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ رستم قاسمی وزیر سابق نفت طی بازدید از چند پروژه پارس جنوبی، با بیان اینکه توسعه 15 فاز بزرگ‌ترین میدان گازی جهان درست در روزهای تحریم آغاز شد گفت: پارس جنوبی نماد توانمندی ایران و ایرانی و تبلور غرور ملی است.

 

وی امروز پنج شنبه 15 فروردین، در حاشیه بازدید از فازهای 22 تا 24 که به‌تازگی توسط قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) به بهره‌برداری رسیده است گفت: زمانی که شرکت‌های خارجی ایران را ترک کردند منتظر توقف طرح‌ها و پروژه‌های وزارت نفت بودند اما نه‌تنها چنین اتفاقی رخ نداد بلکه شرکت‌های ایرانی تحریم‌ها را تبدیل به فرصت کرده و توانستند افتخاری بزرگ برای کشور بیافرینند.

 

وزیر سابق نفت تصریح کرد: مقام معظم رهبری یک‌بار در سال 1390 با سفر به پارس جنوبی از روند اجرای پروژه‌ها بازدید کردند و طی حمایت تمام‌قد از توسعه میدان‌های نفتی و گازی توسط پیمانکاران داخلی، از تصمیمات گرفته‌شده در این خصوص قدردانی کردند.

ارسال نظر