تیم تروریستی سلطنت‌طلبان در نورآباد به دام افتاد دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت/ چرا محسن رضایی به جلسه آمد؟ ماجرای بارداری دوقلوی زهرا حدادعادل و مرگ یکی از جنین‌ها فوری/ فعال شدن پدافند در قشم/ پرنده متخاصم رهگیری شد توضیح سخنگوی ارتش درباره احتمال تجاوز زمینی آمریکا خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد

رستم قاسمی: پارس جنوبی نماد توانمندی ایران و ایرانی است

وزیر سابق نفت تصریح کرد: مقام معظم رهبری یک‌بار در سال 1390 با سفر به پارس جنوبی از روند اجرای پروژه‌ها بازدید کردند و طی حمایت تمام‌قد از توسعه میدان‌های نفتی و گازی توسط پیمانکاران داخلی، از تصمیمات گرفته‌شده در این خصوص قدردانی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 04
کد خبر: ۷۷۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ رستم قاسمی وزیر سابق نفت طی بازدید از چند پروژه پارس جنوبی، با بیان اینکه توسعه 15 فاز بزرگ‌ترین میدان گازی جهان درست در روزهای تحریم آغاز شد گفت: پارس جنوبی نماد توانمندی ایران و ایرانی و تبلور غرور ملی است.

 

وی امروز پنج شنبه 15 فروردین، در حاشیه بازدید از فازهای 22 تا 24 که به‌تازگی توسط قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) به بهره‌برداری رسیده است گفت: زمانی که شرکت‌های خارجی ایران را ترک کردند منتظر توقف طرح‌ها و پروژه‌های وزارت نفت بودند اما نه‌تنها چنین اتفاقی رخ نداد بلکه شرکت‌های ایرانی تحریم‌ها را تبدیل به فرصت کرده و توانستند افتخاری بزرگ برای کشور بیافرینند.

 

وزیر سابق نفت تصریح کرد: مقام معظم رهبری یک‌بار در سال 1390 با سفر به پارس جنوبی از روند اجرای پروژه‌ها بازدید کردند و طی حمایت تمام‌قد از توسعه میدان‌های نفتی و گازی توسط پیمانکاران داخلی، از تصمیمات گرفته‌شده در این خصوص قدردانی کردند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار