آیا طرح کالابرگ ادامه خواهد داشت؟ قیمت مسکن در نیمه‌جنوبی پایتخت سیر تا پیاز کالابرگ الکترونیک: اعلام نوبت جدید واریز یارانه کالابرگ/ جزئیات تازه از دهک‌های مشمول جزییات جدید خبر از خرید میوه با کالابرگ الکترونیکی در میادین قیمت میوه‌های بهاری در تهران اعلام شد اطلاعیه مهم صندوق بازنشستگی کشوری برای بازنشستگان عوامل موثر بر نوسان قیمت طلا خبرهای مهم از بازار مسکن برای متقاضیان مسکن از گوشت بوفالو تا ماهی؛ میزان گوشت و مرغ نابود شده در انفجار بندر اعلام شد بورس در انتظار بازگشایی نماد دومین غول خودروساز اطلاعیه مهم سازمان حمایت درباره قیمت‌گذاری خودرو‌های وارداتی پیش‌بینی بورس یکشنبه ۱۴ اردیبهشت: فشار مذاکرات برجام بر شانه‌های بازار سهام پیش‌بینی قیمت سکه و طلا فردا یک‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ احتمال افزایش قیمت نان؛ مردم یارانه جدید می‌گیرند؟ افزایش شدید قیمت دلار در بازار آزاد امروز/ طغیان در بازار ارز فردا هم ادامه خواهد داشت؟

زنگنه: تا قبل از سال 99 نفت ایران از مکران صادر خواهد شد

بیژن زنگنه، وزیر نفت در آیین افتتاح رسمی فازهای 13، 22، 23 و 24 پارس جنوبی گفت: پایانه صادرات نفت جاسک تا قبل از پایان سال 99 تکمیل و برای اولین بار، نفت ایران از مکران صادر می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۲ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 17
کد خبر: ۶۹۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر نفت در آیین افتتاح رسمی فازهای 13، 22، 23 و 24 پارس جنوبی اظهار داشت: در حال حاضر در پارس جنوبی به ظرفیت تولید 660 میلیون مترمکعب گاز غنی از مخزن پارس جنوبی در هر روز رسیده‌ایم که این ظرفیت با تکمیل 3 فاز دریایی در سال آینده و همچنین تکمیل فاز 14 در سال 99 به حدود 750 میلیون مترمکعب در روز می‌رسد که در این صورت به‌جز فاز 11، تمامی فازهای پارس جنوبی تکمیل خواهند شد.

 

وی افزود: امسال به‌طور متوسط تولید گاز کشور به‌صورت میانگین در روز به 841 میلیون مترمکعب رسیده بود که این رقم در سال آینده باز هم افزایش پیدا می‌کند که البته این ارقام به‌صورت متوسط در طول سال است اما به‌زودی تولید روزانه گاز کشور به یک‌هزار میلیون مترمکعب می‌رسد.

 

وزیر نفت با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته مصرف سوخت مایع در نیروگاه‌ها به 43 درصد می‌رسید گفت: اکنون مصرف سوخت مایع در نیروگاه‌ها به زیر 10 درصد رسیده اما اگر روند گذشته در میزان مصرف سوخت مایع در نیروگاه‌ها ادامه پیدا می‌کرد، امسال در شهرهای بزرگ نمی‌توانستیم از نظر میزان آلودگی هوا نفس بکشیم.

 

زنگنه درخصوص میزان گازرسانی گفت: گازرسانی کل کشور به 93 درصد رسیده و در اواسط سال 98، از میزان تعهد خودمان که رسیدن گازرسانی به 95 درصد جمعیت کشور بود فراتر خواهیم رفت.

 

وی تصریح کرد: پایانه صادرات نفت جاسک تا قبل از پایان سال 99 تکمیل و برای اولین بار، نفت ایران از مکران صادر می‌شود.

 

وزیر نفت با تأکید بر ادامه توسعه پروژه‌های میادین مشترک اعلام کرد: ما موفق شدیم طی سال‌های گذشته، میزان تولید نفت از میادین غرب کارون را به 5 برابر رسانده و اکنون روزانه از این میادین مشترک 355 هزار بشکه تولید نفت داریم.

ارسال نظر
آخرین اخبار